Архів категорії ‘Windows Live’

Open Live Writer–реінкарнація улюбленого блог-клієнту

Доброго дня вам, друзі!
Після двох тижнів викладання тренінгів з HTML5/CSS3/JavaScript, я знову вдома, тож поспішаю поділитись з вами новими цікавинками.

Спочатку я хотів знову написати на про веб-розробку, однак, потім вирішив дати вам трохи відпочити від цієї теми і повідомити новину, яка мене не так давно дуже й дуже потішила, а саме – про друге народження [...]

Читати продовження цього запису »

І знову дещо для клавіатурних ніндзя:-)

Доброго дня Вам, друзі!
Останні місяці ритм життя у мене був просто шалений – практика у коледжі, череда тренінгів, значна частина яких вимагала тривалих перельотів, підготовка до нових курсів, купа інших, не менш важливих речей. А зараз – я вже майже на чемоданах. 
Через тиждень мені треба провести ще один новий, важкий і відповідальний тренінг, а далі [...]

Читати продовження цього запису »

Усуваємо недоліки Microsoft Office 2013

Доброго дня, друзі!
Не так давно я повернувся з Києва, де проводив тренінг з Microsoft Excel 2010. В ході тренінгу я неодноразово згадував про поточну версію – Office 2013, розповідав про нові фішки та вдосконалення існуючих функцій.

Так, новий офіс – це дійсно великий крок вперед (на відміну від нової Windows, на яку в мене вже накопичилась [...]

Читати продовження цього запису »

Знову до школи: збираємо рюкзак

Доброго дня, друзі!
Ну, ось ми і дочекались початку нового навчального року. Провівши ряд тренінгів, я ненадовго повернувся додому аби супроводжувати доньку на свято Першого дзвоника і написати це повідомленняю І якщо свято я, на жаль, проспав, то з цією статтею, сподываюсь, впораюсь.

Тож про що я хотів говорити? Оскільки в понеділок для студентів і школярів почнуться [...]

Читати продовження цього запису »

Переглядаємо документи в хмарах

Доброго дня, друзі!
Не так давно мені треба було переглянути Word’івський документ, який чомусь не захотів відкриватись у Office 2013. Причому – не відредагувати, а саме переглянути – мені потрібно було лише згадати прізвище автора.

Так, звісно, я міг зкопіювати документ на планшет і відкрити його там, або перезавантажитись в Ubuntu і переглянути файл в OpenOffice… Але [...]

Читати продовження цього запису »

Outlook.com: кіллер Gmail? Поки що ні, але потенціал є:-)

Доброго вечора вам, друзі!
Сьогодні мені хотілося б поговорити з вами про пошту. Всі ми маємо кілька електронних адрес і впевнений – перепробували немало поштових сервісів, так що здивувати нас якимось новим поштовим функціоналом вже дуже важко.

Проте, незважаючи на це, нові поштові сервіси з’являються регулярно. Ось і Microsoft вирішила оновити свою пошту і цього тижня показала [...]

Читати продовження цього запису »

Хочете чогось новенького? Спробуйте Office 2013 Preview!

Доброго вам дня, друзі!
Нарешті я повернувся з відпустки і знову з вами! Зовсім скоро я поділюсь з вами враженнями від відпочинку (а це були 10 чудових днів у Туреччині – море, сонце, Jeep-сафарі і All inclusive + 2 дні у Миргороді – друзі, спілкування, річка, велопрогулянки і шашлики).

Але це потім. Не так давно я [...]

Читати продовження цього запису »

Керуємо хмарними файлами як локальними

Доброго вечора вам, друзі!
На початку місяця я брав участь у безкоштовному тренінгу Microsoft для Windows Azure-розробників. Захід мені дійсно сподобався, я дізнався багато цікавого, а головне – зрозумів що Windows Azure – це просто, і що використовуючи ті знання, вміння і навички, які в мене вже є, я легко зможу розпочати розробку додатків для Windows [...]

Читати продовження цього запису »
 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 43GF78puxsdDJgMc6d7WVbfrddSm2HmVceuq1d4dRHtMZjCXQKvAyMofzmE5SEbvT7QMDLU2w4MX4YFxDnFQ4z8r6aLj4Yz

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL