Хочете чогось новенького? Спробуйте Office 2013 Preview!

Доброго вам дня, друзі!

Нарешті я повернувся з відпустки і знову з вами! Зовсім скоро я поділюсь з вами враженнями від відпочинку (а це були 10 чудових днів у Туреччині – море, сонце, Jeep-сафарі і All inclusiveSmile + 2 дні у Миргороді – друзі, спілкування, річка, велопрогулянки і шашлики).

image

Але це потім. Не так давно я писав про зміну візуального іміджу Microsoft і ось у нас є можливість “помацати” один з перших результатів ребрендінгу. Тож зараз мені хотілося б поговори про ознайомчу версію нового Office 2013 – пакету, виходу якого всі ми, безперечно, чекаємо з нетерпінням.

Почну спочаткуSmile. Перше, що слід сказати – це те, що версія Office, про яку ми зараз говоримо не є остаточною, тож я б не радив використовувати її для виконання повсякденних дій на вашому основному ком’ютері.Цей реліз призначений лише для ознайомлення з майбутнім Office. Встановивши його і погравшись з ним певний час, ви отримаєте уявлення про те, чого слід чекати від ногово Office, до чого слід підготуватись і які нові можливості на нас чекають.

Перше, що треба зробити – це отримати інсталяційний пакет нового Office. Найпростішим цей крок буде для володарів Technet-підписки. Їм буде достатньо завітати до розділу Download Software на сайті Microsoft Technet, обрати 32-х або 64-х розрядний варіант пакету і завантажити його. Тут же можна буде отримати і реєстраційний ключ.

Всі інші бажаючі спробувати новий Office можуть зайти ось сюди (деталі тут) або сюди. Не забудьте також про Language Pack аби у вас була можливість обрати бажану мову інтерфейсу.

Якраз зараз новий “офіс” встановлюється на мою домашню машину, тож скоро я зможу детально описати нові можливості. Чесно кажучи, я вже аж нетямлюсь від нетерплячки!

А поки що ви можете переглянути чудове демо відео нового “офісу” на сайті Office Customer Preview:

 

Також ви можете почитати детальний огляд Office 2013 (ось іще одинSmile) і повний перелік нових функцій пакету.

Сподіваюсь, новий “офіс” вас не розчарує!

До зустрічі!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL