Про проект

Про себе я вже розповів. Тепер слід розповісти про те, що це за ресурс, про що тут можна буде почитати, як все починалось, і навіщо взагалі мені все це потрібно.:-)

Що ж, почну спочатку. Свій персональний блог я веду вже досить довгий час, а коли почав працювати над своєю другою книжкою, з’явився ще один блог, в якому я публікую фрагменти рукопису. І так уже склалося, що в обох моїх “щоденниках” більшість записів були присвячені підвищенню персональної продуктивності – корисним програмним засобам, онлайновим сервісам, інтернет-ресурсам, тощо. Решта повідомлень стосувались прочитаних мною книжок, переглянутих фільмів, проведених мною тренінгів, особистих речей…

Я давно виношував ідею створити окремий тематичний блог, присвячений виключно питанням персональної продуктивності. А цієї весни я, на замовлення Microsoft Україна, проводив тренінг по MS Office 2007 для журналістів і там познайомився з Яриною Ключковською, директором з корпоративних комунікацій “Microsoft Україна”, яка згодом запропонувала мені втілити мою ідею в життя, за що я їй щиро вдячний. Виявилось, що в “Microsoft Україна”  давно хотіли створити подібний ресурс, тож ми зрозуміли, що наша зустріч не була випадковою.:-)

Результатом нашої розмови став цей ресурс. Це перший спонсорований блог з персональної продуктивності в Україні, створений для українців. На сторінках цього ресурсу ви зможете знайти корисні поради, секрети ефективного використання звичних нам програмних продуктів, корисні посилання, і навіть цілі “рецепти продуктивності”.

Незважаючи на те, що спонсором блога є Microsoft Україна, писати я буду не лише про продукти Microsoft – на ринку існує безліч корисних, але маловідомих рішень, про які я теж буду говорити. Спонсор – не означає рекламодавець.:-) Однак, більшість записів буде присвячено продуктам і сервісам Microsoft, оскільки вони є найпопулярнішими серед Information Workers, та й ассортимент цих рішень, мабудь, найбільший в галузі. Звичайно, якщо в мене будуть на це підстави, я буду навіть критикувати продукцію корпорації.

І нарешті, хочу сказати, що мені подобається писати про речі, які дозволяють людям бути більш ефективними. Дуже приємно, коли читачі дякують в коментарях, діляться своїми проблемами, запитують про мою думку…

Починаючи цей блог, я дуже розраховую на вашу підтримку, шановні читачі. Сподіваюсь, разом ми зробимо цей ресурс популярним і він приноситиме користь мільйонам українців, які щодня використовують програмне забезпечення і онлайнові сервіси в своєму повсякденному житті. Впевнений, в нас все вийде!

Коментарів: 18 »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL