Спонсорам

До початку роботи над ProductivityBlog.com.ua я вів Живий журнал з дзеркалом на Blogger’і, публікував у Tumbler уривки з нової книжки, писав в Твіттері і т.д. Однак, з часом я помітив, що цей блог став моїм основним “місцем присутності у Мережі”Smile.

Звичайно, я так само активно пишу в Твіттер, іноді (хоч і дуже рідко) пишу особисті речі в Живий журнал, однак моєю візитною карткою є все ж таки ProductivityBlog.

Так, завдяки роботі над цим проектом, я отримав кількох важливих для мене клієнтів, познайомився з важливими для мене людьми, використовую його також для спілкування з моїми нинішніми і колишніми студентами. Тож певний зиск з цього “онлайнового записника” я отримую.

Однак, робота над блогом вимагає досить значних витрат часу і зусиль (ви ж помітили, що більшість статей тут – це доволі значні за обсягом огляди, а не короткі новини?), тож мені хотілося б хоча б частково компенсувати їх для себе. image

Особливо сильним це бажання стало тепер, коли Microsoft Україна більше не підтримує цей проект. ProductivityBlog.com.ua є “театром одного актора” вже більше трьох років. Як ви могли помітити, напрямок блогу за цей час майже не змінився: я глибоко поважаю Microsoft, користуюсь багатьма продуктами і технологіями компанії, і проводжу з них тренінги.Smile Однак, ми живемо у великому світі, де є багато цікавих речей, які не входять до екосистеми Microsoft, тож я не можу заборонити собі писати і про них також. Тим більше, що багато з них продовжують і доповнюють продукти Microsoft. До чого я це кажу? Я просто хочу сказати, що намагаюсь бути об’єктивним і говорити про будь-які цікаві пристрої, продукти і технології, які впали мені в око, сподобались і стали частиною мого повсякденного життя. І я завжди буду вдячним Microsoft за те, що вони запропонували мені почати роботу над цим проектом.

Проте, виконуючи цю роботу,  я все ж потребую спонсорської допомоги. ProductivityBlog потребує вашої допомоги. Якщо ваша компанія є виробником програмного або апаратного забезпечення, або її діяльність певним чином стосується ІТ (хоч, мабуть, зараз важко знайти компанію, діяльність якої не стосувалась би ІТSmile), або ви просто цікавитесь цією тематикою і бажаєте підтримати розвиток цього ресурсу – не соромтесь! Зв’яжіться зі мною і ми обговоримо умови співпраці.

Одразу можу гарантувати наявність логотипу вашої компанії у бічній панелі блога і певну долю рекламних повідомлень. Все інше – будемо обговорювати.Smile

Коментарів: 4 »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL