Тренінги

imageУ вільний від роботи над блогом часSmile, я надаю освітні послуги як тренер-фрілансер. Як ви вже мали нагоду прочитати на сторінці з автобіографією, мій загальний викладацький стаж складає більше 20 років, тож я мав досить часу аби відшліфувати свій власний стиль, видати дві книжки і розробити авторські навчальні матеріали для значної кількості тренінгів.

Зараз я є викладачем вищої категорії, викладачем-методистом, лауреатом педагогічної премії ім. А.С. Макаренко, і також маю статус MCT, як і ряд інших професійних і тренерських стаусів (в тому числі – PhD з інформаційних технологій). Є й певний досвід роботи в індустрії. Тож, якщо ви бачите, що працівники вашої компанії потребують навчання – не соромтесь, звертайтесь до мене, ми разом підберемо індивідуальну програму навчання, яка максимально задовольнить ваші потреби.

bdges

brainbench

На даний момент найпопулярнішими тренінгами у моєму виконанні є курси з таких продуктів і технологій:



Посилання на документ для завантаження

Звичайно, цей список – далеко не повний.

Крім перелічених тут курсів я пропоную розробку тренінгів “під конкретного клієнта”.

До речі, програми всіх моїх авторських тренінгів ви можете знайти на SlideShare

MyQR

Тож, якщо ви не знайшли в списку теми, яка вас цікавить, просто зв’яжіться зі мною і ми знайдемо вихід!

Також ви можете отримати всі мої контактні дані просто просканувавши телефоном QR-код, який ви бачите праворуч. Для розпізнавання кодів я рекомендую використовувати Android-додаток Google Lens (можливо, його вже вбудовано у додаток камери на вашому телефоні).


*   програми моїх авторських тренінгів – тут: http://www.slideshare.net/liketaurus/documents

** деякі тренінги вже не пропонуються, однак вони все ще актуальні й досить непогані, а всі матеріали курсів є на GitHub

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL