Рік 2011: що нас цікавило найбільше?

Доброго дня вам, друзі!

Сьогодні, напередодні Різдва, мені нарешті перепала вільна хвилинка аби підвести підсумки минулого року і виявити які ж саме статті з ProductivityBlog сподобались вам найбільше.

image

Під час вибору “фаворитів” я брав до уваги як середній рейтинг запису, так і кількість коментарів, запитань з теми, які я отримав у твіттері, поштою та в соцмережах.

Тож що ж цікавило нас найбільше протягом минулого року?

На першому місці, як можна було легко здогадатись,  тема мобільних пристроїв і програмного забезпечення для них. В цій категорії найпопулярнішими стали такі записи:

Друга за популярність – тема операційних систем і прикладного ПЗ. Список фіналістів в цій категорії виглядає так:

Також дуже цікавить читачів тема побудови і використання безпровідних мереж. Тут кращими стали такі записи:

На останньому місці (останньому у нашому рейтингу, але не за важливістю) – записи, присячені тонкощам використання програм  Microsoft Office 2010:

Що ж, результати, погодьтесь,  цілком передбачувані. Цей рейтинг вкотре підтвердив, що читають ProductivityBlog люди, які намагаються стежити за останніми тенденціями у світі технологій, гаджетів, операційних систем і програмного забезпечення. Зі свого боку я й надалі буду намагатись пропонувати вам цікаві теми для роздумівSmile

З Різдвом Христовим вас!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL