Ще один менеджер буферу обміну

Вже не раз я писав про те, як керувати буфером обміну – і через вбудовані засоби Microsoft Office, і за допомогою сторонніх програм. Ви власноруч можете переконатись, що менеджерів буферу обміну існує дуже багато.

image

А сьогодні я хотів би розповісти ще про одну програму з цього сімейства. Її ім’я вам, безперечно, знайоме. Точніш, воно повинне бути знайоме тим, хто користувався Microsoft Office починаючи з ранніх версій.

Заінтригував?Smile Називається вона Clippy – так само, як звали помічника Microsoft Office.

Програма абсолютно безкоштовна і портабельна, тобто не потребує навіть встановлення. Вона відображає іконку – скріпкуSmile – в панелі індикації. Якщо натиснути на ній ліву кнопку миші, у правому нижньому кутку екрану з’являється список фрагментів тексту або зображень, які в даний момент знаходяться у буфері обміну. Список також виглядає зовні дуже знайомим – його виконано у стилі Metro UI, тобто схоже на інтерфейс Windows Phone 7, Metro Home, і відомої теми для Rainmeter,

image

 

Під Windows 7 це виглядає дуже естетично.Smile Крім відображення списку фрагментів буферу обміну, за допомогою програми ви можете робити скріншоти (хоч Windows Snipping Tool вміє робити це набагато краще), які також відображаються у списку. Це можна зробити або за правим кліком на іконці програми (в панелі індикації), або за лівим кліком на меню Tools у правому верхньому кутку списку.

image

Ще одна цікава функція – це завантаження зображень з буферу обміну до ImageShak. Оце дійсно чудово! Тепер ви можете просто використовувати посилання на цю картинку – додати його до листів, повідомлень блогу і т.д.

От, в принципі, і все. Програма проста, але досить приваблива. Спробуйте, можливо, вам сподобається. Або оберіть собі менеджер буферу обміну за смаком, почитавши, наприклад, огляди на addictivetips.com.

Завантажити програму (абсолютно безкоштовно) можна звідси.

P.S. До речі, про Clippy. Якщо вас замучила ностальгія за цією балакучою скріпкою, ось тут можна безкоштовно завантажити однойменну програму, яка поверне  цього друга всіх офісних працівників на ваш Робочий стіл.

image

Ви зможете навіть власноруч написати для нього слова! Заманливо, чи не так?Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL