Працюємо “від дзвінка до дзвінка”

Вчора у мене виникла така проблема – вже початок дев’ятої, купа повідомлень у твіттері, новин у рідері, листів у пошті, треба переглянути хоча б найважливіші з них, та й новини почитати хочеться. І водночас, розумію, що якщо я зараз “засяду”, то це може затягтись надовго, і в результаті я піду з офісу десь опівночі.:-)

image

Що ж робити? Як слідкувати за часом? Знайома ситуація?

Коли під час тренінгу мені потрібно “засікти” певний проміжок часу на виконання лабораторної роботи чи практики, я зазвичай використовую online-stopwatch.com. Однак, це ж треба час від часу перемикатись на відповідну вкладинку в браузері, або завантажити флеш-додаток, і відкрити в окремому вікні! А тим часом, практично в кожного з нас постійно відчинено далеко не одна вкладинка в браузері, і дуже хотілося б, щоб статус таймеру можна було бачити, не перемикаючись між ними.

І ось вчора, абсолютно випадково я натрапив на мінімалістичний сервіс CD, який реалізує всі мої бажання:

  • простота налагодження – жодних параметрів, просто дописуємо бажаний проміжок часу до адреси сервісу, і все! Наприклад: http://cd.justinjc.com/39m запустить таймер на 39 хвилин, мало того, таймер буде рахувати не лише час, який лишився, а й наскільки ви спізнились, якщо час вже сплив.
  • простота контролю за часом – час, який залишився, відображається у заголовку вкладинки, так що, перемикатись на неї навіть не потрібно. Просто супер!

image

І ще один нюанс – сервіс абсолютно безкоштовний і не потребує навіть регістрації. Так що тепер ви отримуєте можливість легко і просто запускати онлайновий таймер, не витрачаючи часу на налагодження його параметрів. Вельми непогано, чи не так?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL