Сильне тіло = сильний розум: частина 2

Доброго вечора вам, друзі!

Свого часу я писав про свою систему тренувань. Якщо ви пам’ятаєте, основою моїх вечірніх занять була програма Caynax A6W – чудовий персональний тренер для м’язів пресу. Звичайно,  я не досяг таких результатів, як дівчина на цьому відеоSmile, однак…

Однак цей 42-денний тренінг я закінчив вже досить давно (до речі, придбавши Pro-версію аби віддячити авторам цього шедевру), тож десь за тиждень до кінця програми я почав шукати заміну. І знайшов її! Тож сьогодні для тих, хто цікавиться власним здоров’ям, я розповім, що з цього вийшло.


Новий тренер для пресу

Місце A6W на моєму планшеті зайняла програма 8 Minutes Abs Workout від P4P.

image

Мушу сказати, що незважаючи на “несерйозну” тривалість тренування (для A6W останніми днями тривалість тренування доходила до години), тренінг від P4P – це дійсно випробування для вашого пресу. Причина – у високій інтенсивності рухів, вдалій комбінації вправ, яка завантажує ваші м’язи “на всі сто”, і дуже коротких проміжках для відпочинку.

Безкоштовна версія дозволяє зкористатись лише першим рівнем тренувань, який я вже закінчив протягом останніх чотирьох тижнів.Другий і третій рівні треба купувати. Теоретично.Smile

На практиці ж програма є просто оболонкою для відео, яке вільно доступне в Інтернеті, наприклад, на YouTube. Так що, ви можете завантажити його (рівень 1, рівень 2, рівень 3), записати на планшет або телефон, або на флешку і виводити їх під час тренувань на великий екран телевізора. Що я й зробив.

А ще ви можете встановити на свій пристрій програму 8 Minute Timer – компаньон для завантажених відео, який буде рахувати для вас час виконання вправ, а Pro-версія – навіть озвучувати назву кожної вправи.

image

На даний момент я тренуюсь за рівнем 2 і це спражній щоденний подвиг.Smile

До речі, дуже раджу підписатись на канали P4P і P4Prussian на YouTube – ви знайдете там чимало цікавих відеоінструкцій з тренування всіх груп м’язів. Та й на їх офіційному сайті, у розділі Muscle Exercises є на що подивитись! Інтерактивна карта м’язів з швидким переходом до каталогу вправ – це просто витвір мистецтва!

image

Зміни у методиці

Що ж, про свого нового тренера для пресу я розповів. Інші частини моїх тренувань залишились без змін. За винятком того факту, що ввечері я почав працювати за таймером – ті ж “2 кола з бонусом”, що й раніше, але тепер я виконую максимально можливу кількість повторень протягом 1 хв для кожної вправи. Це дійсно круто!

З цією метою, на моєму NOKIA C7-00 я використовував програму CountdownTimer від Inova IT:

image

Штука це дуже зручна, але це звичайний таймер – не спортивний – його треба кожен раз запускати вручну. Тож я почав шукати альтернативу. І знайшов програму Round Timer X. Так, це справжній HIIT-таймер. Однак, безкоштовна версія виявилась дуже обмеженою – не більше 5 кругівSad smile, та й інтерфейс – просто жахливий. Тож довелось повернутись до CountdownTimer.

Ось такі новини. Ой, вже скоро сьома вечора – пора тренуватись! І вам теж! Нумо, мерщій готоймося навантажити свої м’язи!Smile

До зустрічі за тиждень!

P.S. Ще одна порада для тих, хто бажає наслідувати мій приклад. Людям, які активно тренуються, аби позбавитись від болісних відчуттів у суглобах (плечі, лікті) обов’язково треба вживати препарати на основі риб’ячого жиру! Мені це допомогло.

P.P.S. Caynax обіцяють скоро випустити свій власний HIIT-таймер. Чекаю-не дочекаюсь! Звісно, я одразу ж куплю ліцензію!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL