Магія чисел або продукти Microsoft у кількісному вимірі:-)

Доброго дня вам, друзі!

Сподіваюсь, ви добре відмітили вчорашній День системного адміністратора? Якщо ні –святкуймо сьогодніSmile – краще пізніше, ніж ніколи. І не забудьте переглянути відео з піснею системного адміністратора.

image

Взагалі-то, вмикаючи комп’ютер я планував написати про свої враження від нового Office 2013. Однак, поки він завантажувався, я передумавSmile, оскільки не так вже й довго я ним користуюсь. Звісно, перше що я зробив – ознайомився з новими фічами моїх улюблених програм і взагалі, враження від пакету у мене поки що здебільного позитивні. Однак, мабуть треба ще трохи погратись з новим “офісом” аби винести остаточний вердикт. Тож, поки що відкладемо цю розмову.

Сьогодні ж мені хочеться показати вам деякіф цифри стосовно найпопулярніших продуктів Microsoft.

Я пропоную вам випробувати магію чисел. Тим більше, що числа ці – з багатьма нулямиSmile. Для цього вам необхдно завітати у віртуальний пресс-центр Microsoft ось за цим посиланням.

Зробивши це, ви зможете переглянути набір простих, але вражаючих візуалізацій даних, які свідчать про популярність продуктів компанії.

Наприклад, чи знаєте ви, що Windows 8 Consumer Preview за добу завантажили 1 млн. осіб?

image

Вражає, чи не так? До речі, ходять чутки, що вартість оновлення до Windows 8 складатиме лише $40! Відчуваю, що за такі гроші багато хто встановить собі легальну ОС!

Тож, обов’язково перейдіть за посиланням і перегляньте решту чисел. Вони дійсно вражають. Як вам 100 млрд. хвилин розмов через Skype лише за один квартал поточного року?

Крім іншого, числа в котрий раз підтверджують популярність мого улюбленого SharePoint. А от про Microsoft Office я, на жаль, не знайшов в цій статті жодних згадок. А цей продукт міг би похвалитись просто неймовірними числами!Smile

Однак, не буду більше вас затримувати. До зустрічі через тиждень, друзі!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL