Зручний інтерфейс для нетбуків та планшетів

Доброго дня вам, друзі!

Не так давно я прочитав про тему Omnimo 2 для чудової програми Rainmeter, яку багато хто з нас використовує аби прикрасити робочий стіл Windows  і зробити його зручнішим і привабливішим. Omnimo 2 цікава тим, що наcлідує інтерфейс Windows Phone 7, дозволяючи оформити робочий стіл Windows 7 у стилі нової мобільної ОС.

image

Тоді я не звернув особливої уваги на цю тему, однак вчора знову прочитав про неї на Лайфхакері і подумав що Omnimo 2 може стати відмінним вибором для нетбуків та пристроїв з сенсорними екранами. Тож, давайте розглянемо її детальніше.

А почнемо ми з того, що завантажимо Rainmeter, який є абсолютно безкоштовним. Завантажити програму можна з її офіційного сайту. Ця софтинка складає достойну конкуренцію Samurize, про яку я вже колись, здається, писав, і дозволяє робити з робочим столом просто дивні речі. Наприклад, ось такі:

blog00

Завантажили, встановили?

Робимо наступний крок – йдемо на сайт, де ми зазвичай шукаэмо шпалери робочого столу, іконки, теми оформлення -  DeviantArt, і закантажуємо тему Omnimo 2.

image

Заходимо в архів і виконуємо файл Omnimo.rmskin – запускається Rainmeter Installer, який інсталлює тему. Ну а далі все просто – обираємо мову, у вікні галереї, яке з’явиться автоматично, обираємо потрібні нам віджети, і все! Ласкаво просимо до вашого нового робочого середовища у стилі Windows Phone 7!

image

Набір віджетів дуже великий, їх можна вільно рухати по екрану, налагоджувати властивосі і т.д. Без особливих зусиль ви можете створити свою власну інформаційу панель, центр керування комп’ютером, який до того ж є вельми пальцеорієнованим.

Ось, що вийшло у мене:

image

Чудово, чи не так?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL