На продовження теми штучного інтелекту

Доброго вечора вам, друзі!

Після проведеного у Києві тренінгу для розробкників додатків для Windows Store я знову вдома і готуюсь до початку нового навчального рокуSmile, попутно виконуючи купу цікавих і не дуже справ. Результатами деяких з них я обов’язково з вами поділюсь пізінше.

image

А поки що, на продовження теми штучного інтелекту, ETER9, “Чорного дзеркала” та цифрового безсмертя хочу запропонувати вам подивитись дуже цікаву короткометражку на цю тему.

Цей фільм мені порадив подивитись один з користувачів мережі ETER9. Озвучено його французьською, однак з англійськими субтитрами, тож в процесі перегляду ви все зрозумієте. Знято дуже видовищно (фільм навіть номіновано на отримання кількох нагород), та й сюжет на висоті – недалеке майбутнє, в якому люди використовують технології резервного копіювання спогадів на сервер компанії-виробника операційної системи, яка значно полегшує життя (згадайте про “Генезис” з останнього “Термінатора”). Однак, всі чудові речі мають свою оборотну сторону…

Приємного перегляду вам, друзі!
А ще – успіхів вам, вашим друзям або дітям в новому навчальному році!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL