Статус акумулятора в панелі завдань

Доброго вечора вам, друзі!

Як я вже говорив, мій планшет почав поводити себе дивно, причому, якраз тоді, коли був мені найбільше потрібен – в розпал тренінгу.Sad smile Тож натомість я придбав собі новий пристрій (про який я детальніше розповім пізніше, коли вже складу думку про нього). І пристрій не простий, а з подвійним завантаженням – Windows 8.1 або Android 4.4.4.

image

Ніколи не думав, що це скажу, але Windows 8.1 на планшеті – це просто казка, задоволення, ба навіть екстаз!Smile Однак, в порівнянні з Android, є кілька дрібних недоліків – зокрема, хотілося б мати зручний індикатор заряду батареї. І якщо серед метро-додатків такого типу я нычого гідного не знайшов, то для традиційного робочого столу я цю проблему вирішив, і зараз розповім як саме.

Все дуже просто – я завантажив і встановив невеличку программу під назвою BatteryBar. Програма має дві версії – ПРО та безкоштовну. ПРО-версія надає додаткові можливості з налагодження зовнішнього вигляду програми, має підтримку тем оформлення, можна також отримувати повідомлення про статус акумулятора та налагодити параметри енергозбереження.

image

Однак, мені вистачило безкоштовної версії. Тепер в панелі завдань мого пристрою відображається статус батареї з вказанням відсотку заряду або часу роботи, що залишився (перемикається дотиком). Також можна відкрити панельку з детальною інформацією.

image

Все! Жодних налаштувань програма не потребує, вона просто працюєSmile.
Дуже зручно, думаю, власникам ноутбуків ця штука теж стане в нагоді. Тепер би ще знайти “живу плитку” з подібним функціоналом для стартового екрану…

Що ж, на сьогодні все.
До зустрічі за тиждень, друзі! Бережіть себе!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL