Тренувальна зала – вдома

Доброго дня, друзі!

Ось і промайнули перші зимові свята – День Закоханих і День Радянської Армії та Військово-морського флоту (а для мене особисто – ще й День народження дружиниSmile). Попереду – 8 березня (і день народження тещіSmile). І звичайно ж нам, чоловікам, треба завжди тримати себе у формі аби відповідати суворим стандартам наших “половинок”, бути сильними, здоровими і працездатними, тож тренування, тренування і ще раз тренування!

image

Я вже не раз писав про свою систему тренувань “двічі на день кожного дня вдома + одне додаткове тренування у тренажерній залі” (до речі, програма весь час еволюціонує і навантаження та їх інтенсивність стають все суворішими). Також я ділився враженнями від тих програмних засобів (здебільшого для мобільних пристроїв на базі Android та NOKIA Belle), які допомагають мені піддавати тортурам свої м’язи.Smile

До речі, цікаві матеріали на теми здоров’я та фітнесу я збираю в окремому місці на ScoopIt!.

Сьогодні ж мені хочеться розповісти вам про те спортивне обладнання, яке дозволяє мені працювати над собою як вдома, так і у залі. Якщо ця стаття допоможе комусь з вас укомплектувати свою власну домашню тренажерну залу, я буду дуже задоволений.


Для дому, для сім’ї

1. Перекладина “Куман Люкс Універсал” – чудовинй пристінний турнік, який надає купу можливостей  для підтягувань різними хватами (з неопреновими ручками). Придбав свого часу в магазині InSport.com.ua

image

2.  Упори для віджимань BodyRev PERFECT PUSHUP PRO – це дійсно революція! Унікальна поворотна конструкція робить рухи природнішими і надає масу можливостей. Придбав у Terrasport, але тепер Perfect Fitness має офіційний магазин в Україні!

image

3. Трубчатий еспандер універсальний невідомого китайського виробникаSmile – досить непоганий вибір для тренувань у готельному номері під час відряджень. Збираюсь найшвидшим часом замінити на PERFECT RESISTANCE BANDS від тієї ж Perfect Fitness.

image

4. Гріпери (кистьові еспандери) HMS – теж дуже непогана річ. Я обирав “за відчуттями” і за ціноюSmile, взагалі-то варіантів – безліч, наприклад, на сайті того ж Terrasport.

image

5. Гантелі розбірні, до 24 кг, придбані мною “на виріст” ще за радянських часів – класі так у восьмому.Smile Виглядають трохи брутально, але важкі, як і повинно бути. Варіантів – також безліч.

image

6. Ролик для пресу, також ще радянського походження, теж з моїх шкільних часів. Теж на вигляд не дуже, але функції свої виконує на всі сто. Мрію замінити його на AB CARVER PRO від тієї ж Perfect Fitness. На жаль, поки що в Україні у продажу його не знайшов.

image

7. Коврик гімнастичний невідомого китайського виробника. Придбав на Центральному ринку у Полтаві – непоганої якості і за дуже приємною ціною.Smile В Інтернеті їх також безліч.

image

Для зали та інших активностей

1. Пульсометр Sigma PC 15.11 – дуже “проcунутий” фітнес-комп’ютер, який допомагає мені контролювати кардіопоказники під час кардіо-тренувань та пробіжок. Окрім пульсу у динаміці (з точністю ЕКГ), відображає час (загальний та за колами), кількість спалених калорій, ефективність спалювання жиру, відповідність обраному режиму тренувань, має звукову сигналізацію. Непоганий вибір за помірні гроші, німецька якість. Може працювати годинникомSmile. Придбав у  Sport-Device.com.ua.

image

2. Рукавички для фітнесу від Trec Nutrition – GELSHOCK. Цю модель рукавичок я купую вже кілька років підряд – вірніш, дружина знає, що це мій кращий стандартний подарунок на День ЗакоханихSmile. Так, вони не живуть довше року (зтираються), однак, дуже зручні. Придбати можна на офіційному українському сайті.

image

Так, я пробував шкіряні рукавички, але мені вони не підійшли – під час тренування долоні настільки розпухають(?!), що шви шкіряних рукавичок надавлюють мені чималі синціSad smile, тож GELSHOCK – саме те, що треба.

3. Фляга спортивна RedFaster 0,7l від того ж Trec Nutrition – дуже проста, зручна й містка. Ціна також приємна. Можна придбати там же.

image

 

4. Рюкзак від Cakard на 30л. Придбав на ринкуSmile і залишився дуже задоволеним – виготовлений в Турречині, дуже міцний і зручний, маса кишень і бічні тримачі для фляги та інших дрібниць. Ходжу з ним на тренування – окрім форми, взуття, рушника, і т.ін. дозволяє також безпечно носити планшет, док-станцію до нього і купу електронних прибамбасів.Smile

image

Придбати можна, здається на CruiseBag.com.ua, та й взагалі, де завгодно.

5. Браслет Power Balance Black Hologram. Здається, допомагає швидше відновлюватись після тренувань, хоч можливо, це лише самонавіювання?Smile Придбав на офіційному українському сайті.

image

Ну, ось і все, що я використовую на даний момент . Про спортивний одяг, взуття і т.д. не пишу – їх вибір це вже, мабуть, дуже індивідуальне питання.Smile

Звичайно ж де б я не тренувався, зі мною завжди планшет і смартфон – вони грають роль інтервального таймера, відеоінструктора, щоденника тренувань і т.д.

Мрії

Для повного щастя у моїй домашній тренажерній залі не вистачає штанги (хоча б такої), лавки з регульованим кутом нахилу, медболу, стабілітіболу та міні-брусів.Smile Гирі також би не завадили…

Але, це поки що лише мрії. На разі, на сьогодні все. Ще раз хочу привітати вас з Днем захисника Вітчизни. До зустрічі за тиждень!

P.S. Не думайте, що ця стаття – рекламного плану. Просто, я з великою повагою ставлюсь до Perfect Fitness як виробника спортивного обладнання. Він мені дуже імпонує ще й тим, що придбавши вироби компанії, окрім самих тренажерів ви отримуєте повний пакет документації з описом методики тренувань, а в них на сайті можна завантажити додаткові матеріали, переглянути відеодемонстрації вправ. Підтримка також на рівні – свого часу я звертався у головний офіс Perfect Fitness і мені відповіли дуже оперативно і по суті. Trec Nutrition та інші згадані у статті виробники і інтернет-магазини також перевірені мною особисто і залишили від співпраці лише позитивні враження, тож я вважав своїм обов’язком віддячити їм, згадавши про них на сторінках цього блогу.

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL