З “професійним” святом нас!

Не так давно всі ми були обурені публічним висловленням Володимира Медінського, в якому він некоректно охарактеризував читачів коміксів. Не буду зараз ще раз коментувати ні сам вислів, ані культурний рівень міністра культури. Просто скажу, що я читаю комікси і дуже багато, тож просто не можу не згадати про те, що сьогодні (21.09) ми – любителі коміксів – святкуємо “майже професійне” свято – день Бетмена!

image

Так, хтось скаже, що єдина суперсила Бетмена – це грошіSmile, проте, давайте будемо чесними – всі ми свого часу хотіли бути схожими на Брюса Вейна (мабуть, не менше, ніж на Тоні Старка), й він дійсно той, на кого слід рівнятись. Тож зі святом вас!

І ось вам кілка посилань “в тему” – раз, два, три. До речі, цього тижня ми прогавили (а може, це лише я прогавив?) ще два свята – День електронної книги (18.09) і День Смайлика (19.09, до речі, я колись робив презентацію на цю тему)…

Що ж, на цьому у мене сьогодні все.  До зустрічі за тиждень, друзі! І пам’ятайте – супергерої зустрічаються не лише на сторінках коміксів – кожен може стати героєм у реальному світі! Тільки не треба одягати плащ і стрибати з будинка на будинокSmile – це зайве. Бережіть себе!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL