Чого бажає народ?

Минулого тижня я цікавився вашою думкою щодо того, як жити далі, шановні читачі. Задля цього було здійснене опитування “Що ще слід зробити?”, про результати якого я зараз хочу розповісти.

Exam

Більшість респондентів радять писати більше статей (53%), розширити тематику (53%), зробити архів файлів для завантаження (47%). 26% кажуть, що все і так добре,а 5% – що треба ввести рейтинг повідомлень (відображати в боковій панелі найпопулярніші пости).

Також я отримав прохання зачепити такі теми:

  • редактор формул Word 2010
  • порівняльна характеристика DropBox і LiveMesh
  • створення резервних копій важливої інформації
  • існуючі методології підвищення персональної продуктивності
  • софт, яким особисто я користуюсь у повсякденному житті

Скажу чесно – писати більше я спробую, хоч і не обіцяю. На даний момент вже склався стабільний графік роботи – 2 пости на тиждень. Мені здається, це оптимально, проте я можу помилятись.:-)

Тематику обов’язково буду розширювати. Вже намагаюсь це робити. Також будемо розширювати колектив авторів – я з радістю опублікую гостьові пости “моєї” тематики (продуктивність, ПЗ, онлайнові сервіси, Microsoft Office, Windows Live і т.ін)

Архів файлів для завантаження (шаблони документів, корисні програми та ін.) зроблю найближчим часом обов’язково, я вже й сам починав про це серйозно думати.:-) Рейтинг також чекайте.

Щодо ж пропозицій стосовно тем записів, то одну з них (софт, який я використовую на нетбуці) я вже навіть розкрив. Можу також, якщо цікаво, розповісти про софт, який встановлено на моїй основній машині.

Інші теми, я розгляну найближчим часом, можете навіть не сумніватись! Я зщавжди буду робити все, аби ви могли приємно провести час на сторінках цього блогу, отримати корисні поради, дізнатися про речі, які дозволять вам економити час і працювати ефективніше. Дякую, що ви залишаєтесь моїми читачами, допомагаєте мені своїми коментарями та листами. Разом у нас все вийде!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL