Shake Weight – дивний, але ефективний тренажер

Доброго дня Вам, друзі!

Прошу вибачення за затримку з виходом цієї статті – я зараз працюю “на виїзді” з обмеженим доступом до Мережі, тож не все виходить так як планувалось. Але я виправлюсь, повірте!:-)

Вже не раз на сторінках цього блогу  звертався до тем, пов’язаних з фітнесом, розповідаючи про спортивний інвентар, фітнес-гаджети, програмне забезпечення, мою методику тренувань.

В цьому плані мені завжи є що сказати:-), оскільки я весь час експериментую змінюючи програми і методики та випробовуючи нові тренажери. Тож сьогодні я хочу розповісти вам про нове поповнення мого вже й так чималого арсеналу фітнес-обладнання – віброгантель Shake Weight.

Скажу чесно – придбав я цю дивну штуку прото з цікавості – хто б повірив, що пластикова іграшка вагою в 2,2 кг може замінити традиційні гантелі? А рекламний ролик цього девайсу взагалі нагадує м’яке порно.:-)  На Youtube ви можете переглянути чимало пародій і жартів на тему Shake Weight. Чого варті лише оці три відео (перше, друге, третє)! Отже, мені стало цікаво чи дійсно ця штука може щось дати, чи це просто інструмент для жартів та розіграшів, і я почав шукати де б придбати це диво.

Переглянувши кілька посилань, я зупинився на пропозиції інтернет-магазину Terrasport. Ціна тут була найадекватнішою (149 грн для чоловічої та 99 грн для жіночої версії), та й раніше я вже купував у них якісь спортивні дрібниці, тож магазин було вже перевірено. Про оформлення замовлення, оплату і доставку говорити не буду – тут все стандартно. Щоправда, отримав своє замовлення я трохи пізніше, ніж мені обіцяли, але це дрібниці.

store_apendix_large23086_17726

Що ж саме я отримав? Пакування було вельми схожим на оригінальне (наскільки я міг судити на основі зображень, знайдених в інтернеті), а от замість DVD- диску з комплектом вправ, я дістав з коробки звичайний, навіть непідписаний DVD-R у звичайному і досить пошарпаному поліетиленовому пакетику. На диску було записано 6-хвилинний ролик з демонстрацією трьох базових вправ, який легко знаходиться на Youtube. Сама гантеля виглядала як справжня (хоч підозрюю, це все ж підробка), однак один з її кінців був взагалі відкручений, а інший – ледве тримався. Тож я відколупнув заглушки з блискучого пластику на торцях гантелі, і озброївшись пласкогубцями, добряче закрутив гайки, надійно закріпивши кінці гантелі. Заглушки я вирішив назад не ставити з міркувань техніки безпеки – аби мати змогу вчасно побачити якщо гайка ослабне.

Методику тренування з Shake Weight детально показано і озвучено на відео. Слід відмітити, що незважаючи на несерйозні вагу та тривалість тренування (6 хвилин на день), тренажер дійсно добряче “забиває”м’язи верхньої частини тіла, тож тут я був неправий:-) – це таки дуже непогана річ. Отже тренування з Shake Weight стало третім моїм тренуванням на добу, тож тепер я тренуюсь так – 30 хвилин вранці на турніку, упорах для віджимання + прес, після повернення з роботи – 6 хвилин з віброгантелею, і 30 хвилин ввечері з гантелями, на турніку + знову ж таки прес.

Цей пристрій настільки мені сподобався, що я планую брати його в поїздки на додачу до TRX, трубчатих еспандерів та пари Captain Crunch.

А з часом я знайшов ще й інші варіанти вправ з віброгантелею, які теж обов’язково спробую!

Що ж, на цьому все. До зустрічі за тиждень! Не забувайте тренуватись!:-)

P.S. Можливо хтось з вас зможе порадити мені ще якісь чудернацькі тренажери або способи тренувань?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL