Тонкощі налагодження Windows 8

Не так давно я писав про свої враження від оновлення з Windows 7 до Windows 8, а також про ті метро-додатки, які я встановив в першу чергу.

image

Також мимоходом я згадав деякі програми для налагодження Windows 8, наприклад, Aero8 Tuner і Start8.

Сьогодні ж мені хочеться розповісти про інші чудові програми, які обов’язково стануть вам у нагоді якщо ви забажаєте трохи розважитись і перелицювати систему на свій смак.

Як повернути на місце меню “Пуск” ми вже говорили. Як після входу в систему попасти одразу на Робочий стіл, не відкриваючи стартового екрану – також. За в нас відповідає Start8.

image

Наступна річ, яка часто дивує людей, що встановили Windows 8 – неможливість встановити свої власне фонове зображення на стартовий екран. Дуже дивно, що така можливість відсутня, чи не так?

На щастя, фахівці зі Stardock потурбувались про нас і створили програму під назвою Decor8, яка вирішує цю проблему.

image

Тож йдемо на сайт Stardock і завантажуємо бету!

А ще я дуже раджу завітати на сайт WinAero. Ми вже говорили про деякі програми їх виробництва – наприклад, Aero8Tuner. Гарантую – ви будете вражені скільки корисних дрібних утиліт для налагодження Windows 8 можна там знайти!

Але сьогодні я розповім лише про одну з них – Start Screen Pinner. Програма дозволяє прикріпити до стартового екрану практично що завгодно – файл, теку, спеціальний ярлик для виклику деяких системних інструментів…

Інтерфейс програми виглядає дуже просто і красномовно – як користуватись нею зрозуміє навіть школяр початкових класівSmile:

image

Тож, пропоную вам завантажити цей простий інструмент і спробувати його в бойових умовах.

І на останок – ще одна утиліта від WinAero – Win+X Menu Editor for Windows 8. Вода дозволяє за власним бажанням змінювати вміст того куцого замінника меню “Пуск”, яке відкривається у Windows 8 натисненням клавіш Win+X:

image

Робота з програмою теж не викликає жодних проблем:

image

Так що, мерщій на WinAero.com і WinReview.ru також – на вас чекає справжнє задоволення від тих можливостей з копипирсання у Windows 8, які перед вами відкриються!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL