А вас часом не надурили?

Доброго дня, друзі!

День сміху цього року багато для кого промайнув повз нас, оскільки припав він на неділю. Тож ми були позбавлені можливості пожартувати над колегами або стати жертвами їхніх розіграшів.Smile

image

Однак, невже хтось обмежує наше бажання жартувати лише одним днем? Перше квітня – це лише офіційний день жартів, коли ми маємо бути майже на 100% впевнені, що кожен зустрічний спробує нас надурити.Smile Як я вже говорив, ніщо не заважає нам жартувати протягом всього року, тож вперед!

А можливостей пожартувати для нас, користувачів ПК – не злічити!

Пам’ятаю, кілька років тому один з моїх колег заклеїв скотчем віконце лазера моєї миші.Smile Дійсно чудовий розіграш, хоч виявити його було дуже просто.

Інший варіант – класичний розіграш багаторічної давностіSmile -  зробити скріншот Робочого столу, а потім вимкнути відображення ярликів і встановити вищезгадуваний скріншот у якості шпалер Робочого столу.

Ще один класичний жарт – шпалери робочого столу, які імітують розбите скло монітора. Знайти такі картинки – не проблема. Ви навіть можете завантажити цілий набір таких шпалер з сайту журналу Chip.

image

А не так давно почали з’являтись веб-сервіси, які дозволяють пожартувати над друзями ще витонченіше. Про один з них я дізнався, завітавши на Lifehacker.ru. Я маю на увазі сервіс під назвою Dynamic Blue Screen of Death Prank. Користуватись ним надзвичайно просто: обираєте операційну систему, виробника лептопа жертви, браузер, в якому ви відкрили цей сайт, натискаєте кнопку “Start Prank” і можете кликати жертву зі словами “ой, у тебе щось з комп’ютером трапилось, я нічого не чіпав, воно саме…”

image

Ага, мало не забув – перш ніж кликати жертву розіграшу, натисніть F11, аби перевести браузер у повноекранний режим. Результат буде виглядати досить реалістично – синій екран смерті, потім перезавантаження машини, вибір режиму завантаження, знову синій екран і т.д.

image

Звичайно, нас такими речами не залякаєш, однак пересічного користувача ця штука злякає гарантованоSmile

До речі, щось подібне робить старий добрий скрінсейвер від SysInternals з красномовною назвою Blue Screen Of Death. Пам’ятаєте? Ця маленька програмка дуже непогано імітує ненависні сині екрани.Smile

image

Також ви можете пожартувати за допомогою свого смартфону. Наприклад, ви можете встановити на свій Android-телефон чудову програму з назвою Ghost camera, яка додасть обличчя привидів до фотографій ваших друзів. Подібні програми існують і для NOKIA Belle, наприклад, Scary Camera:

image

Впевнений – подібні речі існують і для інших мобільних платформ.

А ось тут ви можете завантажити аж 46 невеличких класичних комп’ютерних жартів. Особливо мені подобається поява меню кнопки “Start” кожні 45 секунд, випадковий час на годиннику системи кожні 30 секунд, випадкове обертання робочого столу та інші жарти.

Тож, жартуйте – сміх подовжує життя. Але не забувайте про почуття міри!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL