Сенс життя і мистецтво презентацій

Доброго дня, друзі!

Сьогодні мені хотілося б поговорити про сенс життя. Не лякайтесь –  я не вдарився в релігію, в мене не криза середнього віку, і я не збираюсь розводити нудні філософські теревені.Smile

image

Просто побачив відео на цю тему, от і захотілось поділитись ним з вами. Сподіваюсь всі читали “Автостопом по галактиці” Дугласа Адамса? Проте, кого я питаю – звісно ж, читали! Тоді ви знаєте, що відповідь на “основне питання життя, всесвіту і всього такого” – це 42.Smile Тож, давайте подивимось.

 

Це відео було представлено на конференції Ignite, відео з якої я завжди переглядаю з захопленням. Це дуже непоганий безкоштовний майстер-клас для тренера, оскільки кожен виступ тут триває лише 5 хвилин, презентації містять не більше 20 слайдів, на кожен з яких припадає лише 15 секунд. Дійсно, чудовий приклад (чи приклади?Smile) того, як за короткий час можна встигнути сказати лише головне, до того ж сказати так, щоб “запалити” аудиторію!

Дуже раджу вам також підписатись на канал Ignite на Youtube, як це зробив свого часу я – це дозволить вам насолоджуватись чудовими виступами і вчитись, вчитись, і ще раз вчитисьSmile мистецтву презентацій.

Друга конференція, на канал якої я підписаний – це славнозвісна TED – також дуже гарна можливість повчитись мистецтву публічних виступів. До речі, ось відео на цю ж тему – про сенс життя – з TED:

 

Чудова доповідь, чи не так?

І все ж таки – в чому полягає сенс нашого життя? В тому щоб залишити слід в соціальних медіаSmile чи в чомусь більшому?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL