Готуємось до тренінгу з Microsoft Office 2010

Доброго вечора вам, друзі мої!

Ідея написати це повідомлення виникла спонтанно. Справа в тому, що на початку серпня мені треба буде провести тренінг з Microsoft Office Word, Excel і PowerPoint 2010 в одній з країн СНД. Тренінг має бути проведено англійською, тож виникла потреба у навчальних матеріалах. Де ж їх взяти?

image

А уявіть собі, що ваша компанія переходить на використання Office 2010 і вам треба провести відповідне навчання користувачів. Що робити в такому випадку? Де взяти матеріали для підготовки?

У моєму випадку все не так страшно – презентації і практичні роботи у мене вже є, хоч їх і треба буде трохи допрацювати. Також необхідно підготувати паперовий посібник для студентів… Немає проблем! Колись я вже писав про безкоштовну електронну книгу по Office 2010 від Microsoft під назвою First Look Microsoft Office 2010.  Вона непогано підійде на роль потрібного нам підручника.

image

Також можна запропонувати студентам короткі шпаргалки з продуктів Microsoft Office – двосторінкові документи, які містять найважливіші відомості стосовно практичного використання Word, Excel, PowerPoint та інших популярних програм. Їх можна абсолютно безкоштовно завантажити з сайту компанії CustomGuide. Ось так, наприклад, виглядає шпаргалка з Excel 2010:

image

Дуже і дуже непогано, чи не так? Рекомендую!

До речі, на сайті CustomGuide можна також (хоч і не безкоштовно, 30-денний пробний період) ознайомитись з великою кількістю навчальних курсів і тестів з продуктів Microsoft і не тільки.

Якщо ж хочеться подивитись зразки навчальних матеріалів, повчитись якими їх робити, як вони взагалі повинні виглядати, до ваших послуг кілька бібліотек таких безкоштовних зразків. Особливої уваги, на мою думку, заслуговують дві з них:

Якщо ж мова йде про самонавчання, можна порадити безкоштовні презентації від Microsoft з серії Make the switch to Office 2010, про які я теж вже колись писав. Ці слайди містять ряд відеоуроків з програм пакету Microsoft Office 2010. Також ви можете переглянути відео з Office 2010 на сайті Microsoft Showcase.

image

І ще одне наостанок. На сайті Microsoft у вільному доступі є також посібник для IT-спецйіалістів під назвою Getting started with Microsoft Office 2010.

Сподіваюсь, перелічених мною матеріалів вистачить, і щоб підготувати своїх слухачів, і щоб підготуватись до тренінгу самомуSmile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL