Корисна заставка зробить вашу систему швидшою

Доброго дня, друзі!

Скажіть, як часто ви робите дефрагментацію дисків? А чи взагалі знаєте, що це за процедура і навіщо її виконувати? І чи знайоме вам показане нижче віконце?

image

Все дуже просто. Під час запису на диск, інформація записується не “підряд”, а туди, де є вільне місце. Тож, частини одного файлу можуть міститись у різних місцях. Звичайно ж, швидкості системі це не додає, оскільки під час зчитування даних доводиться “ганяти” головку диску “з кінця в кінець”, замість того, аби здійснити послідовне зчитування! Тож дефрагментація – це процедура оптимізації розміщення інформації на дисках, яка дозволяє значно прискорити вашу систему.

Сьогодні ж я хочу розповісти вам про програму, яка дозволить забути про дефрагментацію, оскільки відтепер вона буде здійснюватись автоматично і лише тоді, коли ви не використовуєте машину.

Називається це диво Auslogics Disk Defrag Screen Saver. Як видно з назви програми, її виконано у вигляді заставки, яка активується під час простоїв системи, тобто тоді, коли вона не буде заважати вам працювати з комп’ютером. Тепер вам не треба пам’ятати про необхідність дефрагментації, або використовувати планувальник завдань для автоматичного періодичного запуску процедури.

Виглядає Auslogics Disk Defrag Screen Saver досить естетично – повноекранна карта диску, на якій у реальному режимі часу відображається переміщення кластерів, а також деяка службова інформація.

image

Непогано, чи не так?

Змінити налагодження програми можна так само, як властивості будь-якої іншої заставки:

image

Залишається додати, що Auslogics Disk Defrag Screen Saver абсолютно безкоштовна для домашнього використання. Просто класс!  До речі, існує дефрагментатор і у вигляді “традиційної” програми – Auslogics Disk Defrag, яка теж безкоштовна! А ще є портабельна версія

Також я дуже раджу придивитись до інших програм Auslogic – серед них є справжні перли, наприклад, Auslogics BoostSpeed – комплексний засіб діагностики і оптимізації роботи комп’ютера, який містить в собі масу корисних утиліт, частина з яких доступна у пробному 15-денному режимі, а частина – безкоштовні. Дуже рекомендую!

Серед інших безкоштовних утиліт цього виробника, раджу спробувати Duplicate File Finder і Registry Cleaner.

Спробуйте, і ваш комп’ютер гарантовано стане працювати швидше!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL