Навчальні презентації з Microsoft Office

Доброго вечора вам, друзі мої!

image

Сьогодні мені хотілося б повернутися назад в часі, і розповісти про ті матеріали з Microsoft Office, які я колись розробляв в рамках створення нових тренінгів. Якщо подивитись статистику мого облікового запису на Slideshare.net,  на даний момент в ньому міститься 113 презентацій і 15 документів, більша частина яких, я впевнений, стане комусь у пригоді.

Тож, що ви зможете знайти, завітавши на сюди?

Найчисленішою є група презентацій і документів, які стосуються Microsoft Excel. Тут є і презентації тренінгів, і їх програми, розглядаються версії 2003, 2007 і 2010.

Друге місце за численістю посідають презентації мого тренінгу з Access 2003.

Третє місце – за матеріалами з Microsoft Word.

Також є по одній великій “наскрізній” презентації тренінгів з PowerPoint і Outlook, а ще – матеріали з семінару по Office 2010: презентація і кроки демонстрації.

А “на закуску” хочу нагадати, що ProductivityBlog.com.ua також містить масу цікавої інформації з Microsoft Office – просто погляньте.

Сподіваюсь, ви знайдете сепред перелічених документів щось цікаве для себе, а я зі свого боку буду робити все можливе, аби й далі надавати вам цікаву і корисну інформацію.

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL