Ще один погодний інформер

Свого часу я писав про гаджети робочого столу і програми, які дозволяють бачити поточні погодні умови, а також прогноз погоди на найближчі дні прямо на Робочому столі.

blog13

А пару тижнів тому я знайшов ще один чудовий гаджет, який повністю копіює і переносить у Windows 7 знайомий багатьом вигляд робочого столу телефонів HTC.

Тож, знайомтесь – HTC Home for Windows. Поточна версія 1.9 відображає годинник і анімований прогноз погоди, а альфа-версія 2.0 буде ще й показувати новини!

Результат виглядає так само, як і на телефонах – перекидний годинник працює не гірше, ніж справжній, дощ іде і хмари пливуть. Працює вся ця красота лише у Vista або Windows 7 зі встановленим .NET Framework 3.5 SP1 або новішої версії. Мови – англійська і російська. Інші мови можна додати, перейшовши за цим посиланням.

Виглядає просто дивовижно. Раджу спробувати!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL