Office 2010: Хочете знати більше?

Минулого разу я писав про ті корисні документи, статті та інструменти, які мають допомогти користувачеві швидше призвичаїтись до нових версій Microsoft Office. При цьому, я згадував і про Office 2007, і про Office 2010.

Однак з того часу дещо змінилось, а саме з’явились нові ресурси, які допоможуть нам швидко почати еффективно використовувати Office 2010.

По-перше, тепер ви можете завантажити з сайту Microsoft інструкції користувача для всіх продуктів сімейства Microsoft Office 2010Office 2010: Product Guides. А якщо інформації, яка міститься в цих книгах вам буде замало, Ви можете завантажити Office 2010 User Resourcesкомплекти документації для кожного з продуктів Office.

Крім інструкцій, ресурси користувача містять також набір інших файлів, наприклад, таблицю-опис функціональних можливостей і переваг, інструкцію з швидкого старту, довідник з продукту, і т.ін.

image

По-друге, зовсім недавно на Office Online з’явились навчальні презентації з серії “Переходимо на Office 2010”:

image

Таким чином, абсолютно безкоштовно ви отримкєте у своє розпорядження навчальні матеріали, аби навчити колег користуватись новою версією Office!

Ну, ось, в принципі, і все. Можливо, ви можете ще щось доповнити?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL