Покажи свою лояльність!:-)

Сьогодні – п’ятниця. І не просто п’ятниця, а останній день робочого тижня, після якого нас чекають аж чотири вихідних!

imageТож, знову ж таки, про щось серйозне писати не хочеться, і я вирішив поділитись з вами посиланням, за яким ви можете знайти массу шпалер для робочого столу. І не просто шпалер, а зображень, присвячених тим продуктам Microsoft, якими ми користуємось щодня.

Таким чином, у нас є можливість з одного боку, продемонструвати свою лояльність компанії, яка забезпечує нас робочими інструментами, а з іншого – просто прикрасити свій Робочий стіл.

Просто завітайте сюди, і оберіть собі шпалери за власним смаком. А вибирати є з чого – тут зібрано 54 зображення, присвячених 17 продуктам від Microsoft. До того ж у вас є можливість завантажити їх як окремо, так і у складі тем для Windows 7.

Microsoft Office 2010 wallpaper

Якщо тема офіційних і неофіційних шпалер Microsoft вас цікавить, я її продовжу, оскільки з деяких пір для кожного свого тренінгу підбираю для машин студентів шпалери з логотипом продукту, про який я збираюсь розповідати. Тож, в цьому плані мені також є, що сказати, і чим поділитись!:-)

Ви також можете ділитись посиланнями на шпалери, присвячені продуктам Microsoft, в коментарях.

P.S. Ще одне чудове стильне зображення “майкрософтівської тематики” ви можете знайти тут.

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL