Створи собі інформер!

В наш час нікого не здивуєш гаджетами робочого столу, однак, мені особисто дуже довго не вистачало гаджета, який дозволив би відображати у довільному місці робочого столу частинку якоїсь веб-сторінки.

Навіщо? Відповідей може бути кілька: для того, щоб постійно бачити значення якогось лічильника (наприклад, кількість голосів, отриманих у якомусь конкурсі, або рейтинг сайту), щоб “відрізати” рекламу, взагалі, щоб бачити лише те, що потрібно.

Довгий час я мучився відсутністю такого інструменту, а нещодавно цю проблему розв’язав.

А розв’язав я її за допомогою простої і зручної AIR-програми під назвою Snippage. Почати користуватися програмою дуже просто. Спочатку слід встановити на свій комп’ютер Adobe AIR. Потім просто качаєте Snippage, причому програма одразу ж встановлюється.

Після її запуску ви побачите ось таку картину:

image

Далі треба розкрити віконце на весь екран, послухавшись напису у його правому верхньому кутку, і просто ввести адресу потрібної вам сторінки. Тепер залишилось лише підігнати червону рамку під розмір потрібної вам області сторінки, і все, готово! Ви маєте свій власний інформер, який буде оновлюватись у реальному часі, а якщо потрібно, ви завжди можете його розвернути у браузер нормального розміру.

Наприклад, я хочу постійно мати перед очима поточний рейтинг блогу ProductivityBlog.com.ua. Для цього я роблю ось таке:

image

А результат виглядає ось так:

image

Чудово, чи не так? До того ж, таких саморобних інформерів ви можете навішати скільки завгодно – просто натисніть “плюсик” у заголовку віна Snippage.

Спробуйте, вам сподобається!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL