І знову про фітнес у віртуальній реальності

Добридень вам, друзі!

Поки ви чекаєте на нові цікаві текстові матеріали у блозі, хочу запропонувати вам переглянути коротке відео – перше з запланованої мною серії роликів, в яких я буду знайомити вас з моїми улюбленими VR-застосунками і демонструвати їх використання.

Ті, хто давно мене знає, в курсі, що я завжди був фанатом технологій у фітнесі – вже багато років тому, коли у нас це ще не було мейнстрімом, я вже використовував фітнес-комп’ютери (тоді ще Sigma PC, потім – Garmin), вивантажував аналітику у хмару й вивчав отримані звіти, тож був одним з перших у наших краях, хто сповідував Connected fitness.

Зараз, займаючись плаванням (чисто для задоволення – вік вже не той та й здоров’я дуже підводить), я теж використовую фітнес-комп’ютер і окуляри для плавання з доповненою реальністю, а після кожного запливу виконую аналіз результатів за допомогою ШІ та переглядаю звіти в Garmin Connect. Я вже не говорю про технодопінг – різноманітне високотехнологічне спорядження для плавання (до речі, про це я планував написати окрему велику статтю).

Коли з’явились доступні шоломи для віртуальної реальності, я одразу ж побачив в цьому можливості для кардіотренувань, і VR-фітнес став частиною мого щоденного ритуалу. За останні кілька років у мене вже склався певний арсенал VR-застосунків, які я використовую постійно, тож зустрічайте – його величність Pistol Whip!

Що ж, на цьому у мене все.
До зустрічі за тиждень, друзі! Бережіть себе і своїх близьких, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL