Навчаємо так, щоб не було соромно: ще два нових епізоди!

Добридень вам, друзі!

Трохи забігався – навіть забув написати (а раптом хтось прогавив?), що за цей зас вийшли аж два нових епізоди мого освітнього міні-серіалу!

Епізод 4. Як не приспати слухачів

Про те, як як не приспати своїх слухачів і зробити свої слайди дійсно корисними та цікавими, а виступ – незабутнім. Одразу ж скажу, що ідея цього епізоду навіяли спогади про стару але чудову презентацію Олексія Каптерєва “Смерть через PowerPoint (і як він неї врятуватися)”.


Епізод 5. Робимо записи

Про створення і публікацію відеозаписів занять за допомогою різноманітного ПЗ та сервісів – як платного, так і безкоштовного. А деякі платні речі можна отримати абсолютно безкоштовно, якщо підтвердити свій статус викладача!

Тож дивимось, коментуємо, і не забуваємо підписуватись на канал!
До речі, опис всіх епізодів серіалу, запланованих на цей сезон (семестр) ви можете знайти на сайті серіалу (і ще багато чого цікавогоSmile).

До зустрічі за тиждень, друзі!
Бережіть себе та своїх близьких, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL