Сервіси штучного інтелекту для викладачів

Добридень вам, друзі!

Минулого четверга (21.09) я провів очний семінар для викладачів на тему штучного інтелекту. Вийшло досить непогано – були присутні близько 40  осіб, серед яких були не тільки викладачі нашого коледжу (ВСП “ППФК НТУ “ХПІ”), а й наші колеги з Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва та  Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Учасники дізнались про те, що таке штучний інтелект, його історію, принципи роботи, галузі застосування, переваги та проблеми його застосування в освіті, ознайомились з доступними для використання сервісами та інструментами, а головне – розглянули і спробували за допомогою ШІ реалізувати на практиці основні робочі сценарії з життя викладача. Причому проблеми, вирішення яких демонструвалось під час майстер-класу, були підказані аудиторією, тож кожен мав змогу отримати відповіді на питання, які стосуються саме його навчального предмету!

Надаю презентацію, яку я підготував та використовував під час заходу – можливо, стане комусь в нагоді:

Зустріч пройшла корисно і продуктивно, а ще – весело й невимушено. А ще всі учасники заходу, які успішно склали підсумковий тест, отримали сертифікат про навчання з відповідної теми в обсязі 2 годинSmile

Що ж, на цьому у мене все. Бережіть себе та своїх близьких, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL