Використання сервісів та застосунків платформи Microsoft 365 для виконання повсякденних завдань

Добридень Вам, друзі!

Давненько я нічого сюди не писав – кінець навчального року, ремонт в аудиторії, лікування алергії та серця, купа тренінгів – одним словом, було чим зайнятись…

cover

Сьогодні ж я хочу поділитись з вами записом та матеріалами мого авторського вебінару на тему “Використання сервісів та застосунків платформи Microsoft 365 для виконання повсякденних завдань”, який я проводив 21 липня цього року в корпоративному форматі. Над матеріалами я працював більше тижня (й сподіваюсь, ви оціните результати моєї праці, а я поки що чекаю на оплату свого часу замовникомSmile).

Хочу тільки попередити, що це відеозапис першої версії вебінару – за результатами аналізу відгуків учасників, я додав чимало інформації про цікаві й маловідомі можливості OneNote, Outlook та Lens – в презентаціях це все вже  додано – можете переглядати. Всі презентації – на SlideShare.

image

Окремо хочу також сказати про файл з додатковими матеріалами – це структурований документ, який містить посилання на додаткові матеріали, навчальні модулі тощо і всі посилання, які (у “чистому” вигляді чи у вигляді QR-кодів) з’являлись на слайдах. Аби переглядати його комфортно, краще взяти його звідси.

Що ж на цьому у мене все. Скоро зустрінемось, друзі!
Бережіть себе та своїх рідних, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
  • Не буду називати назву компанії-замовника, але все ж таки хочу сказати пару слів.

    Кілька років тому я вже співпрацював з ними – проводив ряд тренінгів (стандартних – за готовими матеріалами) для кількох груп у Київському офісі, потім приїздив на підприємство й там теж навчав кілька груп – все було чудово.

    Цього ж разу – абсолютно протилежний досвід. За результатами першої зустрічі я підготував договір і додатки до нього, надіслав їм “Новою поштою” й почав розробляти матеріали (презентації восьми (8) модулів плюс файл – типу невеличкої електронної книги – з додатковими матеріалами. Все це зайняло близько тижня. Настав час проведення тренінгу. Як виявилось, документи десь загубились, але я не думав, що це проблема, тож провів навчання. Під час тренінгу я вів запис тож полтім відредагував, відрендерив у 4К та завантажив на YouTube відеозапис. Через кілька днів я отримав відгуки учасників, тож вніс відповідні зміни до презентацій(сумарно – додав більше ніж 50 слайдів) та до файлу-”роздатки”, підготував додатки до договору для проведення ще двох подібних тренінгів. Минуло 10 днів. Гонорар я не отримав, а документи, як виявилось, загубились. Виклав їх на Paperless для підписання в електронному вигляді – вони цього не зробили. Роздрукував ще раз, підписав і надіслав “Новою поштою” ще раз. Минуло ще два тижні. Про прописану в угоді пеню я вже не згадував – отримати хоча б основну суму. Нарешті гроші надійшли, а мої підписані екземпляри документів я не отримав й досі.

    Так, я зробив свою роботу максимально якісно, витратив чимало часу і зусиль, плюс, для мене такі тренінги не є надто вигідними й хоч якось окупаються лише якщо їх проводити кілька разів (плюс, з огляду на колишню співпрацю я ще й надав значну знижку на свої послуги). Але я вирішив не продовжувати нашу “співпрацю” – занадто великі ризики, плюс, шкода своїх нервів. Якщо під час війни вони витворяють таке, то який хаос у них коївся у мирний час?!

    Коротше, мораль проста – з новими (або “надто старими” – з якими не мав спрва в останні роки) клієнтами працювати тільки по повній передоплаті.

 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL