Кіберпанк, віртуальна реальність, метавсесвіт, криптовалюти та NFT

Добридень вам, друзі!

VR

Я вже неодноразово говорив, що зараз, під час війни, настрою публікувати нові дописи у блозі у мене немає абсолютно. А ще я зараз хворію на “корону” – вже втретє, і це теж не додає настрою. Але попри все життя триває, тож я вирішив поділитись з вами відеозаписом мого вебінару, який я провів в рамках міжнародної ініціативи Meet and Code, яка реалізується SAP, Haus des Stiftens gGmbH, TechSoup Europe спільно з мережевим партнером в Україні Ресурсним центром ГУРТ.

Минулого року я проводив схожий захід, але це була просто “розважально-інформаційна” виховна година для студентів моєї групи. Цього ж року я значно розширив матеріал, а ще продемонстрував як з допомогою Python та Google Colab легко й просто згенерувати свою власну колекцію NFT і як швидко та просто виставити її на продаж на OpenSea.

Якщо цікаво – ось блокнот з кодом, який я писав в ході вебінару, а тут – колекція створених під час вебінару NFT.

До зустрічі, друзі!
Бережіть себе та своїх рідних!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL