Як сказати Windows який саме монітор сенсорний?

Добридень вам, друзі!
Користуючись нагодою, хочу ще раз привітати вас зі святами й побажати в новому 2022 році всього лише найкращого!

А написати це повідомлення мене спонукали наступні обставини. Досить довгий час моїм основним монітором був сенсорний 23-дюймовий монітор Acer. FullHD – це непогано, але надто мало для нормальної роботи, тож наприкінці минулого року я нарешті придбав надширокий монітор 21:9 (звісно ж від MSI), і Acer став другим монітором (а колишній другий дістався у спадок дружині). Але дивна річ – дотики відображались не на ньому, а на основному моніторі!?

Проте, як виявилось, цій біді легко зарадити…

Все дуже просто – треба лише відкрити Control Panel (Панель керування), обрати там в категорії Hardware and Sound пункт Tablet PC Settings, натиснути Setup і просто торкнутись екрану, який є сенсорним (якщо запрошення торкнутись відображається не та тому моніторі – натисніть Enter). Після перезавантаження (а в моєму випадку – навіть одразу) все запрацює як слід!

Детальну інструкцію ви можете переглянути тут.

До речі, другий монітор у мене встановлений на рухомому кріпленні. Це дійсно зручно, бо дозволяє з легкістю змінювати висоту, кути нахилу, загальне положення монітора. Але проблема в тому, що навіть будучи дуже зручним і стійким, це кріплення не фіксує монітор настільки аби він не хитався під час використання у якості сенсорної поверхніSad smile, тож користуватись ним таким чином не надто зручно. Але то деталі – можна просто підтягти монітор до себе, нахилити й працювати…

До речі, я планую зробити невеличкий огляд самого монітора, особливостей використання екранів такого форм-фактору та програмного забезпечення, яке дозволяє отримати від надширокого монітора максимум.

Що ж, на сьогодні у мене на цьому все. До зустрічі за тиждень, друзі!
Бережіть себе та своїх близьких, не переохолоджуйтесь, дотримуйтесь правил особистої безпеки, носіть засоби індивідуального захисту!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL