Віртуальна реальність, метавсесвіт та NFT

Добридень вам, друзі!

Як би ми не прагнули стабільності, але світ весь час змінюється, весь час вимагаючи від нас гнучкості, нових знань, вмінь і навичок. Так само змінюється й Інтернет, який вже “ось-ось” перетвориться на метавсесвіт. І хоч Ілон Маск говорить, що “ніхто не захоче провести весь день з екраном, прив’язаним до голови”Smile, але це неминуче – ще кілька років і ми будемо жити у метавсесвіті, працювати там, відпочивати, вирішувати повсякденні проблеми…

Не так давно я говорив на цю тему з моїми студентами, можливо когось з вас зацікавить відеозапис цієї бесіди – там ми говоримо про кіберпанк, віртуальну реальність, метавсесвіт, криптовалюти та NFT. Приємного перегляду!

Подивились? Виникли питання? Пишіть їх в коментарях – я обов’язково на них відповім!
А поки що я з вами прощаюсь – зустрінемось вже  напередодні Нового року. Я ще привітаю вас зі святами, однак вітань багато не буваєSmile, тож з наступаючим Новим роком вас! Нехай новий рік принесе з собою все те, чого ми так прагнули – щастя, здоров’я, фінансову стабільність, кохання і впевненість у майбутньому!
До зустрічі, друзі! Бережіть себе та своїх близьких! Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL