Трохи про Azure та про хмари взагалі

Добридень вам, друзі!

Літо, яке мало б бути порою відпочинку, на жаль, стало періодом майже стаханівської праці (хоч така ситуація й повторюється щороку, кожен рік я марно сподіваюсь, що буде по-іншому). Здавалося б лише вчора відгули випускні вечори і почалась відпустка, аж виявляється до початку нового навчального року залишилось всього нічого…

cloud-2570253_1920

Я пам’ятаю, що обіцяв розповісти про цікавий гаджет, який я активно використовую під час тренінгів, і обов’язково це зроблю. Але трохи пізніше – можливо, наступного тижня стане трохи легше.

А поки що пропоную подивитись матеріали (російськомовні) мого вебінару “Azure для бізнесу”, який я не так давно під егідою НЦ FastLane провів для одного з великих гравців ринку телекомунікацій. В ході підготовки я використовував матеріали різноманітних ресурсів від Microsoft (офіційні тренінги, Microsoft Learn, Channel 9 та інші). Всі презентації вільно доступні на SlideShare, але для зручності наведу прямі посилання для кожного модуля.

Бізнес сесія:

Технічна сесія:

До речі, хочу нагадати й про три вебінари з Azure, які я провів від НЦ “Мережні технології” (відеозаписи є на YouTube, однак, знову ж таки, наведу прямі посилання):

Сподіваюсь, ці слайди та відео стануть вам в нагоді й допоможуть краще розібратись з платформою Azure.

А ще ці два приклади доводять, що я добре попрацював вліткуSmile І я маю багато про що розповісти – поділитись враженнями від використання StreamDeck, розровісти про інструменти взаємодії зі слухачами під час виступу (VeVox, Slido), спробувати зацікавити вас віртуальним фітнесом (мої нові фавіорити – це Racket NX, Synth Riders)… Але це пізніше. А поки що я з вами прощаюсь.

До зустрічі за тиждень, друзі! Хай вам щастить!
Бережіть себе і своїх близьких!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL