Новорічні вітання

З Новим роком, дорогі мої читачі!

Нехай рік білого тигра дійсно стане для нас всіх роком нових звершень, нових досягнень, нових успіхів, і нового щастя. Нехай збудуться всі мрії, справдяться всі сподівання, зникнуть усі проблеми, і вирішаться всі непорозуміння. Нехай ті з нас, хто були щасливими минулого року, в новому році стануть ще щасливішими, ті, хто були багатими – стануть ще багатшими, а ті, хто були талановитими – ще талановитішими. З Новим роком вас і близьких вам людей, і з Різдвом Христовим!

image Дякую вам всім за те, що ви були зі мною протягом цього року, і сподіваюсь, що ви залишитесь моїми читачами і надалі. Дякую вам за те, що ви читали мої записи, коментували їх, підтримали мене на конкурсі BUBA‘ 09, читали інші мої блоги і слідували за мною в Twitter. Без вас у мене нічого не вийшло б. У 2010 році я знову зроблю все можливе для того, щоб ви могли весело і з користю для вашої продуктивності провести час, читаючи мої записи. Попереду нас чекає багато цікавого – нові теми, інтерактивні конкурси і опитування, різноманітні активності…

Веселих вам свят!

P.S. Це були вітання від мене особисто. А тут ви можете отримати чудові новорічні привітання від Microsoft Україна. Насолоджуйтесь!

P.P.S. А картинку для цього запису я взяв з Microsoft Office Online!;-)

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL