Мрієте стати програмістом?

Доброго дня вам, друзі!

Час біжить настільки швидко, що я за ним не встигаю – тренінги, початок навчального року, День першокурсника в коледжі, лекції з ООП, коучинг, знову тренінги, і так – без кінця і краю, й ще більше всього у планах…

А ще мені довелось слідом за годинником змінити й телефона, оскільки минулого тижня акумулятор мого MEIZU M5 Note перегрівся й надувся, а оскільки корпус в телефону цільнометалевий (”преміальний” – виштампований з однієї пластини алюмінієвого сплаву), то роздута батарея видавила екран, змістивши також усі кнопки:( Телефон залишився повністю працездатним, навіть здатним заряджатись (і як мені здалось, навіть “тримає” заряд довше, аніж з новим акумулятором), проте користуватись ним незручно, а заряджати – лячно. Тож довелось його замінити (на що саме – поки що не скажу:)) й сподіваюсь, скоро я матиму змогу описати свої враження від нового апарату.

Однак, повертаюсь до теми. По-перше, я хотів поділитись з вами слайдами, які я презентував під час Дня першокурсника – грандіозного святкування початку нового навчального року, яке ми цього року влаштували замість традиційної нудної першовересневої “лінійки”. В цей день в коледжі відбувалось чимало цікавого – відкриття меморіальної дошки на честь нашого випускника, Дениса Синюка, загиблого воїна АТО, частування козацьким кулішем, презентація нової зони відпочинку для студентів і галереї оптичних ілюзій, презентації спеціальностей і посвята першокурсників у спеціальність. А нашу спеціальність – “Розробка програмного забезпечення” – презентував саме – розповідав про те, куди ж всунули свою голову наші першокурсники:), чого слід очікувати, що треба знати й вміти, а ще – про сучасні тенденції в галузі й про результати цьогорічного опитування розробників від Stack Overflow, які їх підтверджують. Ось мої слайди – можливо, комусь вони стануть у нагоді:

А по-друге – я хотів би трохи порекламувати ще один захід – триденний марафон “Програмувати – це легко!”, який в рамках міжнародної ініциативи Meet and Code ми будемо проводити у коледжі 15-17 жовтня. Програма заходу буде дуже насиченою – це й семінари про GitHub, GitKraken та освітні ініціативи від лідерів індустрії – у моєму виконанні, ділових ігор на командний дух та ефективну взаємодію у виконанні дружини:), практичні воркшопи з програмування, кібербезпеки, інтернету речей (від наших колег) і ще багато чого цікавого! Зацікавило? Тоді приходьте до нас у жовтні!

А ще нам потрібна ваша допомога й ви можете нам допомогти! Я прошу вас витратити лише п’ять хвилин вашого часу й проголосувати за наш захід за цим посиланням. Ваші голоси – це той аванс довіри, який вмотивує нас зробити захід ще кращим, й залучити до чарівного світу програмування ще більше людей. Хто знає – можливо, саме відвідавши наш марафон, хтось повірить у себе й почне вчитись (звісно ж, в нашому коледжі:)) аби колись написати новий чудовий додаток, який буде встановлено на кожному другому смартфоні світу? Тож, будь ласка – проголосуйте й попросіть проголосувати друзів! Для нас важливим є кожен голос! На жаль, на момент публікації цього повідомлення сайт Meet and Code “лежить” (люди голосують?:)), однак впевнений – вже завтра він повернеться до життя й ви зможете переглянути інформацію про наш захід і проголосувати.

І на цій позитивній ноті я хотів би з вами сьогодні попрощатись. Треба закінчити тренінг, а потім, коли повернусь до Полтави – готуватись до заходів. А вам бажаю ніколи не втрачати віри в себе й не боятись пробувати щось нове. До зустрічі за тиждень, друзі! Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL