Вітаю! Ми пережили перше вересня!

Доброго дня вам, друзі!

Ну ось і минув перший навчальний тиждень. Для мене, як втім, і для всіх, він був напруженим – підготовка індивідуальних планів і навчальної документації (головне зібрати всю документацію від усіх викладачів докупи), нові викладачі (колишні наші випускники тепер наші колеги), нова група (так, цього року я – знову керівник групи, в якій до того ж, навчається моя дочка), зустріч зі студентами першого курсу та їх батьками, свято Першого дзвоника, посвята у студенти для першого курсу, перші “пари”, менторство (переглядаю їх проекти та консультую київських колег), збори трудового колективу, педрада, рада керівників груп, методрада, засідання циклової комісії, перша виховна години,жахлива алергія (немає чим дихати – навіть тренуватись не можу), купа власних справ, ще й планшет та смарт-годинник зламались (земля їм пухом – вони й так відпрацювали вірою та правдою років зо три кожен) – подій вистачало.

P80903-135832

Однак я все це пережив, і ви, сподіваюсь теж, тож тепер вже можна всіх привітати – навчальний рік почався! Успіхів вам та вашим дітям, міцних нервів та терпіння – до Нового року вже не так далеко!Smile

А на останок – можливо комусь буде цікаво – мої оновлені (зі статистикою за поточний, 2018 рік) слайди для мотивації юних програмістів.

Що ж, на цьому у мене на разі все.
Бережіть себе і своїх рідних! Хай вам щастить!

І не забудьте що вже дуже скоро – два святкові дні поспіль – День програміста і прем’єра нового “Хижака”!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL