З Новим роком та Різдвом Христовим!

Доброго дня вам, друзі!

Оскільки в наступного разу ми вже, мабуть, побачимось у Новому роціSmile, хочу привітати вас з наступаючими святами – Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

image

Нехай Новий рік буде для всіх нас кращим, легшим та щасливішим, аніж рік, що минає! Нехай він принесе мир, злагоду, спокій, багатство та щастя у наші оселі! Всього нам з вами лише найкращого – менше прикрих несподіванок й більше приємних сюрпризів, більше нових можливостей (й не тільки у фінансовому, але й у професійному та особистому плані), взаємопорозуміння між батьками й дітьми, політиками, країнами, та й взагалі між усіма, мирного неба над головою та здійснення усіх мрій!

Зі святами нас!

P.S. Вже у січні я, як завжди, підведу підсумки року, сформую рейтинг кращих матеріалів блогу, напишу про мої особисті відкриття та розчарування 2016 року. Тож, до зустрічі за тиждень, друзі! Бережіть себе та своїх рідних! Веселих вам свят!

P.P.S. І вже традиційно – відео про рік минулий від Google:

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL