Незвичні речі, які ви можете зробити онлайн

Доброго вечора, друзі!

Щойно я повернувся з Києва, де провів черговий тренінг для Java-програмістів, і ось одразу ж поспішаю поділитись з вами новими цікавинками.

Проміжок часу між повідомленнями цього разу був довший, оскільки минулий тиждень, як завжди після повернення з поїздки, був дуже напруженим, а на вихідних ми з дружиною святкували чергову річницю нашого весілля (до речі, дуже рекомендую ресторан TAU в Полтаві – інтер’єр, обслуговування, кухня – все на 12 з 10Smile), тож було трохи не до цього.

Минулого вівторка я проводив міні-лекцію для студентів коледжу про три цікавих веб-сервіси, які дозволяють створити додаток для Android, HTML5-додаток, і навіть свою власну операційну систему! Можливо, ви чули про них раніше, однак, зважаючи на відгуки відвідувачів заходу, я вирішив поділитись слайдами і з вами. Приємного перегляду і вдалих вам експериментів! До зустрічі за тиждень, друзі!

P.S. Я пам’таю, що обіцяв розповісти про свій новий розумний годинник, який коштує у кілька разів дешевше за попередника, а функціонал пропонує той же. Однак, в Київ я поїхав не з ним, а з SONY SW2, і як результат, трохи засумнівався в своїх судженнях. Тому прошу дати мені ще трохи часу, аби зважити всі “за” і “проти” – я хочу ще з тижник походити з новинкою. Обіцяю – у вихідні я поділюсь з вами моїм досвідом!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Коментарів: 2 »

 
  • Саша says:

    З нетерпінням чекаю на статтю про Ваш новий розумний годинник. Дуже хочеться дізнатись що за модель та, що вона з себе представляє.

    П.С. Хочу вручити Вам нагороду Liebster Blog Award, як одному з найулюбленіших моїх блогів, і передати естафету з своїми запитаннями. Більш детально про це можете дізнатись на моєму блозі.

    • Дякую за несподівану відзнаку, тезко!:-)
      Завтра відповім на питання та сформую свій список з 11 улюблених блогів.

      Про новий годинник обов’язково напишу наприкінці тижня – якраз активно з ним експериментую (вчора вперше змусив його відтворити відеофайл:-)). Про виробника і модель зараз говорити не буду – хочу зберегти інтригу.:-) Скажу лише, що пристрій – не без недоліків, проте достатньо привабливий, я навіть планую придбати ще один – для дружини.

 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL