.NET та захист Вітчизни

Доброго вечора, друзі!

Буквально сьогодні вранці я повернувся з Вінниці, де проводив семінар про новинки платформи Microsoft.NET. Цей захід було присвячено появі у цьому чудову місті офісу компанії “Міратех”. З огляду на тривожну ситуацію в країні, компанія вирішила не влаштовувати феєричних шоу, а обмежитись невеличким і корисним для розробників заходом. До речі, мою презентацію ви можете переглянути на SlideShare:

 

Хочу сказати, що у Вінниці мені дуже сподобалось, я жалкую, що в мене не було часу аби погуляти цим чудовим, таким же невеличуим, тихим і спокійним містом, що дуже схоже на мою рідну Полтаву.Smile Я спілкувався і з слухачами мого семінару, й просто з перехожими і мене вкотре приємно вразили патріотизм і толерантність західних українців. Я знову згадав які дурниці про вигадану дискримінацію російськомовних українців розповсюджують ЗМІ нашої “братньої держави”. Іноді я заходжу на деякі російські сайти і мене просто жахає якою ненавистю (до того ж, абсолютно ірраціональною) до нас, українців, і взагалі, до всього українського, пронизані як статті, так і коментарі. Так, “там” теж є люди, не “россияне”, а спражні “русские”, які намагаються втамувати українофобію і відкрито висловлюють свою позицію. Я захоплююсь їх мужністю і принциповістю. Проте їх небагато і їм також непереливки.Sad smile

Ті з вас, хто читає мене давно, знають, що я людина аполітична, і навіть у найтяжчі часи намагаюсь не бути заангажованим, не висловлювати своїх політичних поглядів і писати лише про те технології. Проте, саме зараз, перед лицем загрози, ми стали єдиним народом, стали нацією, у нас прокинувся патріотизм. Ми дійсно стали УКРАЇНЦЯМИ.

Зараз наша Батьківщина знаходиться у надзвичайно тяжкому становищі. По суті, під загрозою саме її існуванняSad smile. Ми вже втратили Крим. У східій частині України тривають провокації, її ми теж можемо втратити. На нас напали підступно, в той момент, коли ситуація лише почала стабілізовуватись і ми були слабкі. Нашу країну обкрадали, її обороноздатність методично знищували впродовж років.

Так, українські військові у Криму проявили себе як герої – протистояти озброєним нападникам не маючи змоги оборонятись – це дійсно дуже й дуже важко морально. Низький вам уклін!

Проте, зараз ворожі війська концентруються на східних кордонах, а наша армія практично небоєздатна і за кілька тижній ми не зможемо зробити її такою. Проте, треба хоч спробувати!

Тож, я закликаю вас не залишатись байдужими і допомогти нашим хлопцям чим можете. Найпростіший спосіб – просто відправити СМС за коротким номером 565. Або навіть зробити грошову пожертву за реквізитами, вказаними на офіційному сайті Міністерства оборони.

А ось і офіційне промо-відео кампанії:

 

P.S. Мені гірко це говорити, проте я не вірю, що якщо не дай Бог дійде до війни, ми зможемо втриматись. Захід, який свого часу гарантував нам безпеку в обмін на відмову від ядерної зброї, теж не поспішає нам допомгти. Тож ми залишились одні. Але ми повинні спробувати. Слава Україні!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL