“Шпаргалки” з Microsoft Office 2013

Доброго вечора вам, друзі!

Нарешті я повернувся з Києва, де два тижні поспіль проводив тренінги з HTML5/CSS3/JS  та ASP.NET MVC4. Звичайно ж, я одразу вирішив написати для вас щось цікавенькеSmile.

image

Цього разу я хочу поговорити про міграцію до Microsoft Office 2013. Так, я впевнений – більшість з вас зробили це настільки давно, що читають ці рядки з відчуттям легкого подиву.Smile Проте, якщо ви ще не перейшли на використання поточної версії “офісу” або вам треба навчати користувачів, які саме в процесі міграції, ця інформація може стати вам в нагоді.

Під “шпаргалками” я розумію короткі 1-2-сторінкові документи, які можна роздрукувати з обох сторін листа А4, заламінувати і кинути на рочому столі аби підглядати у разі потреби. Не дуже сучасний сценарій, проте я помітив, що багато хто й досі віддає перевагу паперовим посібникам…

Офіційні матеріали

Перш за все слід звернути увагу на офіційні майкрософтівські Office 2013 Quick Start Guides. Це саме такі невеличкі документи, які я описував вище. Завантажити їх ви можете абсолютно безкоштовно, до того ж, такі “шпаргалки” існують для всіх програм пакету!

image

Там же, на порталі Office Online, ви знайдете й безкоштовні тренінги з продуктів, які входять до складу Microsoft Office. Повний список посилань на навчальні матеріали, згрупованих за окремими програмами Office, ви можете переглянути тут.

 

Шпаргалки від CustomGuide

Про компанію CustomGuide та її продукцію я згадував вже не раз. Моїм студентам не раз і не два стали в нагоді Їх “шпаргалки” з попередніх версій Microsoft Office. Також абсолютно безкоштовно ви можете завантажити “шпаргалки” з роботи з продуктами Adobe, матеріли для підготовки до тестів програми ECDL, навіть кілька шпаргалок з продуктів Apple.

image

Не так давно компанія почала пропонувати безкоштовні “шпаргалки” і з Office 2013. Завантажити їх можна звідси, щоправда, доведеться зареєструватись, але це ж не проблема, чи не так?

 

Інші матеріали

Якщо ви як слід пошукаєте, то без проблем знайдете ще багато безкоштовних навчальних матеріалів з Microsoft Office 2013. Непогана підбірка, наприклад, ось тут.

image

Особливо раджу звернути увагу на неофіційний посібник користувача Office 2013 від MakeUseOf.

Що ж, на сьогодні все.

До зустрічі за тиждень! Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL