Pushbullet – повідомлення… собі від себе

Доброго дня вам, друзі!

Не так давно я писав про Android-програму Krome вартістю $1, яка дозволяє бачити на комп’ютері повідомлення з Android-пристрою завдяки розширенню для Chrome. Уважний читач також пам’ятає як я жалівся щодо проблем з Krome після оновлення до Windows 8.1. На щася, після вчорашнього оновлення Chrome все знову запрацювало як слід, проте тепер мені захотілось більшого (“як мед – так ще й ложкою”Smile).

image

Кілька тижнів тому я нарешті змінив свій телефон і тепер всі мої мобільні пристрої працюють на базі Android, що мене вельми тішить, та й ідеологічно це теж правильноSmile, у плані максимально ефективного використання екосистеми Google. Тож тепер мені хочеться бачити на великому комп’ютері повідомлення від обох пристроїв. А в ідеалі – надсилати повідомлення з одного пристрою на інший.

На щастя, така можливість є. І до того ж безкоштовно!

imageДосягається це завдяки чудовій програмі з красномовною назвою Pushbullet.

Програма абсолютно безкоштовна і дозволяє відправляти push-повідомлення не лише на інші свої пристрої (де, звісно ж, ця програма повинна бути встановлена), але й друзям та знайомим.

А тепер – увага! Окрім простих повідомлень ви можете відправити посилання, список, картинку або будь-який інший файл розміром до 25Мб! При цьому файл буде автоматично завантажено. Wow!

Через браузер на великому комп’ютері ви можете бачити всі свої повідомлення, відправляти нові, а можете встановити доповнення для Chrome і матимете змогу відправляти повідомлення з пристроїв на ПК!

image

Як пишуть автори програми, “не треба більше відправляти собі електронного листа” коли хочеться, наприклад, відкрити на телефоні посилання на адресу на карті, або статтю, знайдену на великому ПК, тощо. Щоправда, я не відсилав собі листів з цією метою вже дуже давно – у Chrome для Android можна легко переглянути сторінки, відкриті на великому ПК. Також можна використовувати Google Tasks або Google Keep… Проте, з Pushbullet все це робиться набагато зручніше й простіше. А вже як просто з його допомогою “закидати” на телефон або планшет файли (наприклад, шпалери для Робочого столу або fb2-книги)! Раніше я це робив через Google Drive. Тепер це знову ж таки, зручніше.Smile

image

Звісно, програма вміє також відображати на великому ПК повідомлення з мобільногоimage пристрою (через Chrome Notification Center). Щоправда, автори програми пишуть про проблеми в цьому плані з пристроями виробництва Samsung, викликані помилкою у ПЗ цього виробника (завжди дивувався – навіщо намагатись “допиляти” Android – він і “голий” виглядає і працює вельми достойно”Smile). На моїх же Cube U30GT2 і Lenovo K900 все працює чудово. І ще раз нагадаю – безкоштовно!

Тепер Krome відображає на ПК повідомлення від планшета, а Pushbullet відповідає за повідомлення від телефона і обмін повідомленнями між пристроями.

На додачу я встановив ще MightyText на телефон і MightyText Tablet на планшет і тепер можу переглядати і відправляти свої СМС з планшета. Плюс на ПК встановив MightyText for GMail і можу працювати зі своїми СМС прямо в GMail, бачити заряд акумулятора телефона, отримувати на комп’ютер повідомлення про нові СМС…

Одним словом, бути в одній екосистемі – це чудово. Viva, Google!Smile

Що ж, на сьогодні все!

До зустрічі за тиждень і хай вам щастить!

P.S. А ще я використовую Dashlane, який чудово синхронізує всі мої паролі між усіма пристроями і браузерами. Однак, це вже тема для окремої розмови…

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL