Вирішуємо проблеми з Chrome App Launcher

Доброго дня, друзі!

Не так давно я розповідав про свій Робочий стіл Windows 8, де місце зниклої кнопки “Пуск” зайняв Chrome App Launcher, який дуже органічно вписався в інтерфейс нової ОС.

image

Проте, після кількох перезавантажень, оновлень системи і самого Хрома, App Launcher кудись зникSad smile. Я не одразу це помітив, бо спочатку Windows 8 почала “губити” дискиSad smile, потім у неї були проблеми з модним графічним завантажувачем BURG, потім – з VPN, так що я довгий час використовував Ubuntu, аж поки мені не знадобився Hyper-V для підготовки до чергового тренінгу. І знову я б цього не помітив, але мені також знадобився HTML-редактор, а я вже звик до <txt>, встановленого у Chrome. Ось тут я й відчув втрату.Smile

На щастя, цю проблему я вирішив, однак, не до кінця…

Звичайно ж, перше що я зробив – це відкрив у Chrome сторінку chrome://flags/, проте опції Chow App Launcher там чомусь не виявилосьSad smile

image

Тоді я почав шукати в GoogleSmile і зрештою наткнувся на обговорення проблеми в одній з Google Croups. Як вирішити проблему там не було написано, однак знайшовся обхідний шлях.

Що ж саме я зробив? Створив у тимчасовій теці ярлик, який посилається на C:\Users\Taurus\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe –show-app-list, а потім просто перетягнув цей ярлик на панель завдань Windows. Все! Справу зроблено!

Нагадую, що це просто обхідний шлях – іконка лончера не повернулась на своє законне місце, я зробив лише ярлик для його виклику, при запуску якого з’являється лончер і відповідна іконка у панелі завдань.

image

Не вирішення проблеми але на перший час годиться.Smile

Звичайно ж, у мене встановлені розширення App Launcher для запуску встановлених програм і Black Menu for Google для роботи з сервісами Google, прроте “рідний” лончер якийсь звичніший і зручніший.

image

Сподіваюсь, ця стаття стала в нагоді тим з вас, хто як і я звик до Chrome App Launcher. А наостанок хочу порадити звернути увагу на додаток для Chrome, про який я згадував на початку статті – текстовий редактор <txt> – це дійсно дуже гарний приклад програми для Chrome – як браузера так і ОС.

image

До зустрічі за тиждень!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL