В новий рік – з новими силами!

Доброго дня, друзі!

Нарешті я повернувся додому – досить працювати, треба святкувати!Smile І звичайно ж, я одразу скористався цією нагодою щоб розповісти вам дещо цікаве і привітати з Новим роком!

image

 

Нехай наступний рік буде кращим за той, що минає. Рік минулий теж був непоганим, однак, вважаю, Новий рік ми й любимо саме за те, що починається новий етап нашого життя, який має всі шанси стати кращим за всі попередні. Але це лише шанси, нагоди – а зкористатись ними, реалізувати всі задумки і здобути результати ми повинні самотужки. Саме цього я всім нам і бажаю – щоб у нас стало сил і наснаги аби здійснити всі свої мрії! З наступаючим Вас Новим роком!

А щоб сил на все вистачило, треба наполегливо тренуватись. Тож сьогодні я розповім вам про один чудовий веб-сервіс, який допомагає мені в моїх тренуваннях.

Мова в нас піде про GymWolf – одне з моїх недавніх відкриттів. Я вже пару разів писав про мою систему тренувань і ті програмі засоби, які я використовую. Здавалося б, навіщо все ускладнювати і починати використовувати ще один сервіс? Відповідь проста – для окремого обліку додаткових (на додачу до ранкового і вечірнього) тренувань у залі – з вільними навантаженнями і тренажерами.

На перший погляд, Gym Wolf здається простим щоденником тренувань. Дійсно, інтерфейс дуже простий і не передбачає якихось фантастичних можливостей. Однак, це не просто щоденник, а дуже зручний щоденник!Smile 

image

По-перше, Gym Wolf має непогану базу вправ, тож фіксуючи тренування, ви не маєте напружувати мізкиSmile намагаючись згадати як саме називається та чи інша вправа – достатньо почати набирати і вам підкажуть. А можна просто вибрати зі списку за групою м’язів і картинкою. Дуже зручно!

image

По-друге, сервіс пропонує додатки для всіх популярних мобільних платформAndroid, NOKIA, Windows Phone (користувачі iOS можуть використовувати мобільний варіант сайту). Саме з встановлення стильного мобільного клієнту (на який я натрапив у NOKIA Store абсолютно випадково) для мого NOKIA C7-00 і почалось моє знайомство з Gym Wolf. Доданок для Android – також витвір мистецтва.Smile

image

По-третє, сервіс надає детальну статистику за вашими тренуваннями і дозволяє відстежувати досягнення поставлених цілей. Так, все зроблено дуже просто, але зі смаком – кілька видів звітів, симпатичні інтерактивні діаграми і т.ін.

image

І, нарешті, останнє – сервіс має розвинені соціальні можливості: ви можете поділитись результатами ваших тренувань через Twitter або Facebook, знайти людей, які відвідують той же спортклуб, що й ви, можете бачити і коментувати тренування інших користувачів сервісу.

Тож мерщій реєструйтесь і починайте вести щоденник своїх досягнень!

З наступаючим Новим роком вас і Різдвом Христовим!

P.S. Не переїдайте на святаSmile і не забувайте тренуватись!

P.P.S. А найфанатичніші можуть навіть взяти участь у джедайському подвигу – святковому марафоні!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL