Не забудьте привітати друзів з “професійним”:-) святом!

Доброго дня, друзі!

Сьогодні мені хочеться нагадати вам про одне чудове свято, яке, на жаль, мало хто з нас святкує. Я маю на увазі міжнародний День друзів, який все прогресивне людство відзначає 9 червня.

image

Звичайно, справжня дружба – річ дуже рідкісна, і не кожному пощастило здобути її. Вона – як те дефлопе (згадайте фільм “Про що говорять чоловіки”), яке завжди подають на величезній тарілці, аби зайвий раз підкреслити, що дефлопе в цьому світі зовсім мало.Smile

Однак, я все ж впевнений – кожен з нас може згадати хоча б одну людину, яку з впевненістю можна назвати справжнім другом. Тож почніть завтрашній день з привітань!

Думаю, не мені вас вчити – всі ви прекрасно знаєте, де знайти листівки або привітання для цього свята. А ще краще – зустріньтесь з друзями, відпочиньте на природі, розімніться на спортмайданчикуSmile, сходіть кудись (вихідний же як не як!)…

Хтось з вас, прочитавши мій заклик відпочити з друзями на природі, можливо, проасоціював День друзів з Днем захоплення Бастилії (посилання на ще один, дуже відомий фільм), подумавши – о, ще один привід “відпочити”Smile. Якщо так, я не це мав на увазі.

Просто, в нашому житті так мало справжніх свят.Sad smile Більшість з святкових днів – або “новомодні” релігійні свята, або залишились нам у спадок з радянських часів. Як перші, так і другі особисто я, як і більшість моїх знайомих, просто ігноруємо, вдячні  за нагоду спокійно попрацювати. А День друзів міг би стати святом, яке ми дійсно будемо святкувати…

Цікаво переглянути у Віквпедії список подій, які стались 9 червня – цей день в історії був вельми насиченим. До речі, в першу неділю серпня ми маємо нагоду згадати про наших друзів ще раз, оскільки в цей день відзначається Міжнародний день дружби.

І нехай Шелдон вважає, що дружба – це наукаSmile Ми все одно вважаємо її магією.

 

З Днем друзів вас, друзі!

P.S. А знаєте, хто першим привітав мене з наступаючим святом? “Жовта газета”! І хоч її привітання слово в слово співпадало з описом свята з calend.ruSmile, мені все одно було дуже приємно і я щиро вдячний за нагадування!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL