Bing з доставкою додому

Доброго вечора, друзі!

Я знову повернувся додому і надовго – протягом місяця я буду керувати практикою з “Технологій розробки ПЗ” в ППК НТУ “ХПІ”. Тож, буду радувати вас новими статтями частіше.Smile

image

Те, що я хочу розповісти вам сьогодні, можливо, для когось з вас не буде новиною. Я вже кілька разів писав про Bing – багатообіцяючий пошуковк від Microsoft, і про те, як отримати на Робочий стіл чудові шпалери, якими так славиться цей сервіс. Скажу чесно – в реальному житті я використовую лише два пошукових інструмента – Google і Wolfram. Однак, час від часу я перевіряю також, що відбувається з Bing і кожного разу бачу, що сервіс рухається у правильному напрямку і у нього дійсно велике майбутнє.Smile

А не так давно у нас з’явилась можливість отримати послуги Bing прямо з Робочого столу нашого комп’ютера!

Я маю на увазі невеличку (1,4 Мб) програмку, недавно випущену Microsoft, яка носить назву Bing Desktop. Зараз програма перебуває у статусі бета-версії і вміє небагато, однак вже видно, що подивитись на неї варто.Smile Завантажити її можна звідси.

Що ж робить ця програмка? Поки що вона дозволяє вам робити лише дві речі:

  1. шукати з використанням Bing прямо з вашого Робочого столу. Пам’ятаєте подібну фічу у Google Desktop? До речі, в моїй поточній темі Rainmeter теж є відповідний віджет.

    image

  2. Bing Desktop автоматично змінює шпалери робочого столу у відповідності до сьогоднішніх фонових шпалер стартової сторінки Bing

Негусто? Так, але згадайте що це ж ще тільки бета! З часом функціонал програми буде розширено. До того ж, завантажувати і встановлюваті її нові версії самому вам не знадобиться – Bing Desktop буде автоматично оновлюватись через Windows Update!

image

На сайті вказано, що программа доступна лише користувачам з США, однак, ви також можете завантажити її і використовувати без жодних обмежень. Якщо ж вам знадобиться допомога, ви можете переглянути онлайнову допомогу з продукту.

До речі, Bing Desktop – не єдиний продукт від Microsoft, пов’язаний з Bing. Ви можете також завантажити набір шпалер робочого столу Bing Wallpaper Pack і Bing Bar для Internet Explorer.

P.S. Не так давно, на thevista.ru я прочитав про Bing у стилі Metro.

image

Такий стиль мені дійсно подобається, треба буде випробувати…

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL