Office 2010 та Windows 8

Доброго дня вам, друзі мої!

Минулої суботи я вперше використав Windows 8 Developer Preview в “бойових умовах” – з’їздив до Києва аби провести лекцію з Office 2010 для слухачів однієї з вітчизняних програм MBA.

Хочу сказати, що система, навіть в такому ще дуже “вологому” стані показала себе цілком придатною до роботи. Так, деякі дрібні глюки мали місце (наприклад, зненацька зникли всі тайли на стартовому екрані), однак головну свою функцію система виконала – без проблем під’єднала мене до Інтернету і дозволила запустити браузер (до речі, мій улюблений Chrome працює під Windows 8 просто чудово) та інші необхідні мені програми. Тож, я й далі буду використовувати Windows 8 Developer Preview під час тренінгів і з нетерпінням чекатиму на реліз!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL