А ви вже спробували Windows 8?

Доброго дня, друзі!

Сьогодні мені хочеться запитати у вас: чи завантажили ви вже Windows 8? Чи мали час погратись з нею?

image

Не так давно, в ході конференції BUILD, Microsoft надала можливість завантажити всім розробникам першу ознайомчу версію Windows 8. Wow! Хоч багато з нас і не девелопериSmile, гріх не скористатись таким шансом спробувати найіноваційнішу версію Windows!

Версія, яка пропонується до завантаження, носить назву Windows Developer Preview і є пре-бета версією Windows 8 для розробників. Образи дисків містять програми, які можуть ще бути змінені Microsoft  без попереднього повідомлення. Програмне за  безпечення надається як djyj є, і всі ризики, пов’язані з його використанням – ваша особиста проблема.Smile

image

Пам’ятайте, система може працювати нестабільно! Тож, ця версія не повинна використовуватись вами у виробничому середовищі, для виконання повсякденних професійних обов’язків.

Функції та можливості цієї версії можуть і не з’явитися в остаточному варіанті Windows 8. Для роботи деяких функцій продукту може знадобитися більш сучасне або додаткове обладнання, або установка додаткового програмного забезпечення.

Завантажити образи дисків (ISO) для встановлення Windows 8 можна звідси. До речі, за перші 12 годин ці файли було завантажено більше ніж 500000 разів!

А тут можна взяти супроводжувальний документ, який містить опис новинок Windows 8, що можуть зацікавити розробників, адміністраторів та бізнес-користувачів. В новій системі все по-новому, навіть “екран смерті” має дуже привабливий вигляд!

image

Системні вимоги Windows 8 залишились такими ж, як і для Windows 7 (проте я впевнений, що більшість ваших машин значно потужнішіSmile), тож не гайте часу – завантажуйте Windows 8 і починайте знайомитись з цією революційною ОС!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL