Книга і безкоштовний навчальний курс з майндмеппінгу

Доброго дня, друзі!

Зазвичай я такого не роблю, але цього разу я пишу щоб похвалитись.Smile

image

Не так давно у Москві, у видавництві БІНОМ. Лабораторія знань, в серії “Основи інформаційних технологійІнтернет-університету інформаційних технологій вийшла моя нова книжка під назвою “Ефективна обробка інформації. Mind mapping для студентів і професіоналів”.

Не знаєте, що таке майндмеппінг? Тоді вам тим більше слід прочитати цю книгу.Smile Майндмеппінг – це техніка швидкого і ефективного запам’ятовування і осмислення інформації, яка міцно і закономірно завоювала собі місце в арсеналі сучасної ділової людини. Книгу призначено для студентів перших курсів вузів, учнів старших класів, професіоналів в різних галузях – усіх, хто хоче спробувати свої сили в побудові і використанні “ментальних карт”. Головна мета книги – показати, що майндмеппінг – це просто, допомогти зробити перший крок на шляху вдосконалення своїх розумових здібностей, допомогти повірити у свої сили, свої творчі здібності. Не буває важких предметів і нездатних до навчання студентів – бувають неправильні підходи до навчання!

Прочитавши книжку, ви зможете створювати і використовувати чудові “ментальні карти”, які допоможуть вам спланувати свій час, розподілити бюджет, ефективно керувати проектами,  швидко запам’ятовувати і відновлювати в пам’яті будь-яку інформацію. Наприклад, зверніть увагу на наступну карту, яку я взяв з чудового ресурсу mindtools.com. Чудово, чи не так?

Цю книгу я закінчив ще минулого року, і ось, нарешті, дочекався її виходу. В ході роботи над рукописом я публікував уривки з книги у спеціально створеному блозі “Просто продуктивність”.

Крім того, паралельно до написання книги, я створив тренінг з майндмеппінгу, і навіть провів його декілька разів. Презентації тренінгу можна подивитись в моєму аккаунті на Slideshare.net. На даний момент я закінчив роботу над тестами до кожної лекції відповідного онлайнового навчального курсу, який через деякий час буде безкоштовно доступним на порталі intuit.ru.

Саму ж книгу вже зараз можна придбати в інтернет магазинах SetBook і USSR. А на порталі intuit.ru можна придбати і цю, і попередню мою книгу, як у паперовому вигляді, так і їх електронні копії.

І звичайно ж, я пам’ятаю, що декому з вас обіцяв презентувати нову книжку з моїм автографом. Як тільки отримаю авторські екземпляри – зв’яжуся з вами і ви отримаєте обіцяне.Smile Тож до скорої зустрічі!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL